Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Smite'ın Yeni Tanrısı Cthulhu

 
Yayıncı Hi-Rez Studios ve geliştirici Titan Forge Games, oynaması ücretsiz MOBA oyunu Smite için yeni oynanabilir tanrı olarak Cthulhu'yu duyurdu.
 
Haziran ayının ortalarında oyuna eklenecek.

Cthulhu kimdir?

Cthulhu Büyük Rüyacı ve Yüce Eskiler’in Başrahibidir. Akıl almaz güçlere sahip olan bir dizi kozmik varlığa çıkış kapısıdır. Ezelden beri varlardı ki hatta bilinen evrenden önce var olmuşlardı. Cthulhu, R'yleh su altı hapishanesinde uykuda olsa da gücü, yeryüzündeki her hayat zerresine uzanıp rahatsızlık ve ümitsizlik verir. Yakında uyanacak ve Smite tanrıları hiç görmedikleri bir sınava tabi olacak.

Tema – Çılgınlık – Cthulhu'nun görüntüsü ve güçleri, rakipleri üzerinde psikolojik korku oluşturması için tasarlandı.
Görsel – Canavarımsı – Bilindik ahtapot kafası Cthulhu için okyanusun karanlık derinliklerinden gelen ürkütücü bir canavar olarak net bir şablon oluşturuyor.
Kişilik – Nihilistik. Cthulhu'nun insan hayatına olmadığı gibi Smite tanrılarının da hayatına saygısı yoktur. Onları evrende tamamen değersin olan önemsiz varlıklar olarak görür.
Bakış Açısı – Korku. Tanrılar Cthulhu hakkında hiçbir şey bilmiyor ve bu da onları korkutuyor. Onu görüp kapasitesini anladıktan sonra korkuları daha da artıyor.

Cthulhu'nun Eşsiz Oynanış Özellikleri

Cthulhu, düşman tanrıları çıldırma kapasitesi ile onların geniş yelpazedeki etkileri deneyimlemelerine sebep oluyor.
Çılgınlık, uzun süre veya Çılgınlık Cthulhu tarafından bizzat “Bozulana” kadar kalan yeni bir set sesli/görsel şaşkınlık elemanı getiriyor.
Ardından çılgınlıktan besleniyor. Cthulhu, çıldırmış tanrılara “Serbest Bırakmak” için özel bir yetenek ile vurabilir. Başarıyla bir tanrıyı Serbest Bıraktığı her seferde kalıcı olarak daha da sağlam hâle gelir.
Eşsiz bir ölçek. Cthulhu, olağan tanrıların tümünden fark edilecek kadar büyük bir boyuta sahiptir ancak Jormungandr kadar uzun değildir. Cthulhu'nun olağan Smite oyun alanında hareket edebileceğini, saldırabileceğini ve saldırıya uğrayabileceğini unutmayın.
Bu ölçek kavramı, geleneksel oyun alanı dâhilinde Smite tarihinin en büyük tanrısı hâline geldiği ulti yeteneğinde sınırları zorluyor.
Bu ulti yetenek ayrıca ilginç bir yolla görüntüsünü değiştirip 3 yeni yetenek de veriyor. Bunlardan biri kendine hasar vererek yitirdiği canı müttefikleri vermektedir.
Cthulhu'ya özel yeni bir minyon öldürme animasyonu: Aklını Alma

Smite PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC üzerinde ulaşılabilir durumda.

Smite Cthulhu duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
PC MMO F2P Hi-Rez
Dead by Daylight için Silent Hill DLC'si Duyuruldu BlizzCon 2020 İptal Edildi

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Smite: The Game
+ TAKİBE
AL
6 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız