Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

BlizzCon 2020 İptal Edildi

 
 
Blizzard Entertainment, Kasım ayının başlarında düzenlenmesi planlanan BlizzCon 2020 fiziksel etkinliğinin corona virüsü sebebiyle iptal edildiğini resmi olarak duyurdu.

Blizzard Entertainment onun yerine 2021'in başlarında dijital etkinlik düzenlemeyi planlıyor. Şirket ayrıca normalde BlizzCon 2020'de gerçekleşmesi planlanan eSpor etkinliklerinden bazıları için alternatif yollar aradıklarını belirtti.

Daha fazla bilgi planlar geliştikçe açıklanacak.
 
BlizzCon Yönetici Yapımcısı Saralyn Smith tarafından paylaşılan mesaj:
 
"Birkaç hafta önce bu yılki BlizzCon'a dair belirsizliklerden bahsettiğim bir güncelleme paylaşmıştım. O günden bu yana pek çok şey değişirken pek çok şeyde de hiçbir değişiklik olmadı. Bu dönem boyunca, almak istediğimiz sağlık ve güvenlik önlemlerinin nasıl bir etkinlik deneyimine yol açacağına dair pek çok görüşme yaptık. Ayrıca izleyebileceğimiz farklı yöntemler hakkında konuştuk ve bunların her birinin önümüzdeki aylarda ulusal ve yerel sağlık önlemlerinden ne şekilde etkileneceğini tartıştık. Sonuç olarak, elimizdeki seçenekleri değerlendirmemizin ardından bu yıl BlizzCon'u gerçekleştirmemek gibi zor bir karar aldık.

Bu karar bizi büyük ölçüde hayal kırıklığına uğrattı ve pek çoğunuzun da benzer hislere sahip olduğunu hayal edebiliyorum. BlizzCon'u gerçekten seviyorum ve Blizzard çatısı altındaki herkesin aynı duygulara sahip olduğunu biliyorum. Bu sonbaharda sizinle bir araya gelemeyeceğimiz için çok üzgünüz.

Ama merak etmeyin, bir gün yeniden birlikte olacağız!

Şu anda BlizzCon'un ruhunu internet üzerinden yakalayarak sizinle buluşmanın yollarını arıyoruz. Bu sayede mevcut sağlık ve güvenlik protokollerinden de çok daha az etkilenmemiz mümkün olacak. Çevrimiçi etkinliğimizi en kısa zamanda gerçekleştirmek istesek de bu bizim için de yeni bir şey ve pek çok farklı unsuru barındırıyor. Dolayısıyla muhtemelen önümüzdeki yılın başlarına kadar beklememiz gerekecek. BlizzCon aynı zamanda her yıl Blizzard oyunlarının büyük espor etkinliklerinin gerçekleştiği bir platform. Bu yüzden, normalde BlizzCon'da yapılacak üst düzey yarışmaların bazılarını desteklemenin alternatif yollarını arıyoruz.

Planlarımız şekillendikçe sizi bilgilendireceğiz. Şimdilik hepinizi Shadowlands'i keşfederken, handa takılırken, payload'u ittirirken (ihmal etmeyin!) ve diğer tüm Blizzard evrenlerinde dolaşırken görmeyi umuyoruz."

Bu haberin bağlantısı
URL
Smite'ın Yeni Tanrısı Cthulhu Playstation 5 Resmi Web Sitesi Güncellendi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

27.5.2020 13:29:28

0
Yaşın küçüktür ondandir. Blizzardi sevmemek imkansizdi bir zamanlar. Oyuncunun yaninda, oyuncu icin calisan bir firmaydi. Oyun sirketlerinin pirlantasiydi. Uzuyor bu halini gormek. Ama sevmiyorum diyemem hala. Anilar icin tesekkur ederim kendilerine ancak. Activisionin ta...

xb-treck

27.5.2020 03:03:54

0
Hiç sevemedim bu şirketi :))
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız