Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sleeping Dogs Filmi Yapım Aşamasında

   IP Man olarak tanıdığımız Donnie Yen Instagram üzerinden yaptığı paylaşım ile Sleeping Dogs filminin yapım aşamasında olduğunu doğruladı.

   2017'nin başlarında Deadline, Fast and the Furious serisinin yapımcısı Neal Moritz'in Sleeping Dogs filmi üzerinde çalıştığını söylemişti ve bugün ilk kez filmin yapıldığı Donnie Yen tarafından resmi olarak doğrulandı.
 
   Ana karakter Wei Shen'i canlandıracak olan Donnie Yen oyunun hikayesinde olduğu gibi filmde de dünyadaki en güçlü ve tehlikeli suç örgütlerinden birini indirmeye çalışan gizli görevdeki bir polisin rolünü üstlenecek.
 
   Filmin yönetmeni ve vizyon tarihi henüz belli değil.

   Sleeping Dogs oyunu 2012 yılında PS3, Xbox 360 ve PC için çıkış yapmıştı. Ardından oyun Definitive Edition adı altında PS4, Xbox One ve PC için bir kez daha çıkış yaptı. 2016'da oyunun geliştiricisi United Front Games ise kapandı.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Niche Gamer True Crime: Hong Kong Sleeping Dogs Square Enix United Front Games
Capcom Vancouver'da İşler Yolunda Gitmiyor The Forest Erken Erişimden Çıkıyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

8.2.2018 02:23:37

+1
Getadan daaiyi bi oyundu

dingo egret!

7.2.2018 16:53:01

+1
İğrenç araç sürüş fiziklerinden dolayı 45dk zor tahammül edip birdaha açmamak üzere kapattığım bir oyundu. Ama bu kadar seveni varsa belli ki hikaye falan başarılıydı. Oyuncu seçimi de kötü, oyunculuğuna lafım yok adamın ama imajından dolayı bir türlü aksiyona yakıştıramıyorum.

Nexi-Ma

6.2.2018 18:29:07

0
Başrol olarak seçilmiş en iyi kişi. Bu adam işini iyi yapıyor

2K

6.2.2018 17:56:46

+1
Filmi yapılması en gereksiz olan oyunlar listesinde başta geliyordur. Kötü bir oyun olduğu için demiyorum aksine çok iyi bir oyun zaten fakat oyunun konusu zaten Hard Boiled gibi ünlü Çin filmlerine gönderme yapmasaydı. Durum böyle olunca bir de bunun ekstra filmini yapmaya bence pek gerek yok. Square Enix bu seriyi bitirmek için elinden geleni yaptı. İkincisini yaptırmak yerine önce firmaya saçma sapan bir online oyun yaptırmaya çalıştı şimdi filmi geliyor. O kadar sorunlu kaç kere iptal olmuş, geliştirici ekip değişmiş bir projeyi alıp çok iyi bir oyun çıkardılar ve Square yüzünden karşılığını alamadılar. Başka mantıklı bir firma olsa şimdiye ikinci oyunun gelmiş olması lazımdı.

BSC Misafiri

6.2.2018 14:45:25

0
Şu oyunun 2si çıksın artık

Drima

6.2.2018 13:35:51

0
Çok geç.. Sükse yaptığı 5-6 yıl önce yapılsaydı şu ankinden daha çok ilgi görürdü
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Sleeping Dogs
+ TAKİBE
AL
83 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız