Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sledgehammer, Vietnam Temalı Call of Duty Demosu Geliştirmiş

Vietnam Savaşı, Soğuk Savaş döneminin 2. sıcak çatışması olarak hatırlanır.
 
   Call of Duty: Modern Warfare 3 ve Call of Duty: Advanced Warfare projeleri öncesinde Sledgehammer Games, TPS türü bir Call of Duty oyunu geliştiriyormuş.

Yapımcı ekibin kurucularından Glen Schofield, Game Informer'a verdiği demeçte stüdyonun 6-8 aylık süreç boyunca Vietnam Savaşı temasını işleyen third-person Call of Duty projesi üzerinde çalıştığını dile getirdi: "Sağlam bir hikayemiz vardı. Bir oyunun içine nakşetmekten keyif duyacağım ancak FPS türünde yapılamayacak büyük anlara gebeydi."

Herkesin Vietnam Savaşı'nı 60'lar ve 70'lerde yaşanmış, Kamboçya ve Laos'a da sıçramış bir savaş olarak gördüğünü açıklayan Schofield sözlerine şöyle devam ediyor:
 
"Bu savaş üstünde çok önemli araştırmalar yaptık. Bazı anlarda Dead Space'i andıracak olaylar yaşatacaktık. Savaşa taze bir bakış açısı getireceğinden emindim."
 
   Yarım yıllık geliştirme sürecinin ardından bu farklı Call of Duty deneyiminin 15 dakikalık oynanabilir demosu Activision'a sunulmuş. Daha sonra ise Activision yapımca ekibe Modern Warfare 3'ün geliştirilmesine yardım edip edemeyeceklerini sormuşlar. Sonrasını ise hepiniz biliyorsunuz.
 
Burada bir hatırlatma yapmakta fayda var. Sledgehammer Games'in yardımcı kurucusu ve aynı zamanda bu açıklamayı yapan Glen Schofield, daha önce EA Visceral Games başkanı ve genel menajeriydi. Aynı zamanda orjinal Dead Space'in babası olarak da tanınır kendileri.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak IGN UK call of duty a new era activision sledgehammer games pc playstation 4 xbox one call of duty advanced warfare
WildStar'ın Açık Beta'sı Bu Hafta Başlıyor Türk Sanatçılardan Half Life'a Hayran Yapımı Film Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

thief garrett

14.5.2014 22:39:22

-1
1.dünya savaşı istiyoruz diyenlere sesleniyorum ATAMIZI DİKTATÖR ŞEHİTLERİMİZİ KATİL OLARAKMI GÖRMEK İSTİYORSUNUZ ? (ince)

BSC Misafiri

8.5.2014 11:04:40

0
Activision ileriye gitme eskiye dön

Cpt. Miller

7.5.2014 20:03:31

0
Keşke iptal olmasaymış, 2. Dünya savaşı ve Vietnam oyunu görmek istiyoruz artık.

obantr

7.5.2014 19:55:28

0
Bilim kurgu oyunlarını oynayan kitle gerçekten az insanların bir şeye inanmasını sağlamak için onu gerçeğe yakın yapmanız gerekir. Bakın ARMA 3'e adamlar gerçekçi oyun yapmış Ben bilimkurgu oyunlarına karşı değilim ama zevk meselesi... Tüm COD Hayranları artık modern savaştan bıktı 2. Dünya savaşı fena olmazdı. Hatta 1. Dünya Savaşı 10 numara 5 yıldız olurdu.

BSC Misafiri

6.5.2014 22:28:35

-1
Bu sitenin okuyucu kalitesinin kalitesi iyice düşmüş anlaşılan. MW serisinin efsane karakterinin ismini kirleten kişiliksiz insanları sırf kendisi ile aynı tür oyunları sevmedikleri için "ergen" diyerek aşağılamış, yetmemiş onu kibarca uyardığım yorum da 2 eksi almış. Siz bu kafayla devam edin. Sonra yok efendim niye Türkiye gelişmiyor? Önce düşünce özgürlüğünü aşılamak lazım. Sırf farklı tarz oyunlardan zevk aldığı için kimse kimseyi aşağılamamalı. Biraz insanlık.

Ahayri

6.5.2014 21:32:49

+3
Ya arkadaş ben 2. dünya savaşı görmek istiyorum ya artık özledim be. Gelecek temalı oyunlar çok sıkıcı ve hiç ruh duygusallık yok. Makine makine makine. Nerede o bomba patladıktan sonra kopan bacak, kollar ? Nerede o savaşın vahşeti ?

BSC Misafiri

6.5.2014 20:07:13

-4
quote:

Orijinalden alıntı: Mactavish- Modern zamani ve Teknolojileri sevmiyorum, bana yapay geliyor.
Eski zamanlarda duygusal birseyler olsa 10 numara olurdu ama activision bu ergenlere calisir.
Bence gelecek temasına ön yargılı yaklaşmamak lazım. Sonuçta bu konuda oldukça başarılı olmuş Halo, Killzone, Mass Effect gibi seriler var. Ayrıca gelecek temasını seven insanları aşağılamak yanlış bir davranış.

BSC Misafiri

6.5.2014 18:24:31

-1
darısı filmine.. www.serkancamur.com

Mactavish-

6.5.2014 18:14:15

+1
Modern zamani ve Teknolojileri sevmiyorum, bana yapay geliyor. Eski zamanlarda duygusal birseyler olsa 10 numara olurdu ama activision bu ergenlere calisir.

BSC Misafiri

6.5.2014 17:33:42

0
keşke.. keşke gelseydi bu 2586 yılında geçen oyunlara belki bir ur diyebilirdi..
  • 1
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Call of Duty: Advanced Warfare ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
51 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız