Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sky Sports Football Manager Verilerini Futbolcu Kıyaslamasında Kullanıyor

    Football Manager serisinin günümüzde internet ortamına birçok yeni Mourinhoları kattığı bir gerçek. Ancak oyunun bir de futbol endüstrisine gerçek katkısı bulunuyor. Hali hazırda bazı takımlarla anlaşması bulunan Football Manager'daki veriler, televizyon dünyasının en önemli spor kanallarından birinde de kullanılmaya başladı.
 
    Chelsea'nin Barcelona'dan transfer ettiği Pedro'nun transfer haberinin ardından Sky Sports kendisinin özelliklerini, aynı mevkideki bir diğer futbolcu Oscar'la beraber Football Manager verilerini kullanarak kıyaslama yaptı. O sırada alınan görüntüye aşağıdan bakabilirsiniz. Bu tip şeyleri fazla görmeye alışkın değiliz. Gördüğünüz gibi oyun dünyasının diğer sektörlere sağladığı katkı gün geçtikçe daha da çeşitli hale geliyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
football manager 2015 football manager sega sports interactive pc
Kilden Yapılma Bir Oyun Alanına Sahip Armikrog Eylül Ayına Ertelendi Cities Skylines'ın After Dark Ek Paketine Çıkış Tarihi Verildi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

emrebdt

20.8.2015 20:46:12

0
Bende cok oyuncu kesfettim oyle.hatta en son hatirladigim mateo kovacic ve ondan oncede ivan rakitic.tabi ben fm 12 oynuorum hala.

Wingsaber

20.8.2015 18:17:18

0
eskiden fm 2005 2006 da felan bahsediyorum daha da eskilerde icerebilir bunu. Her kesfettigim adam yildiz oldu suan. Bunu yapmalari dogal ve mantikli gercekten dogru tespitler olabiliyor. Bazi yalan olmuyor mu oluyor. Risk meselesi.

John Voxville

20.8.2015 18:13:16

0
Geçenlerde A Spor'da Gomez ve Van Persie'yi de FM güçleriyle karşılaştırdılar.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Football Manager 2015
+ TAKİBE
AL
10 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız