Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Skate 3'ün Mobil Versiyonu Çıkacak Gibi Görünüyor

 
Görünüşe göre Electronic Arts Skate 3'ün mobil versiyonu üzerinde çalışıyor.
 
Profesyonel kaykaycı Jason Dill, The Nine Club YouTube kanalında paylaşılan sohbet videosunda, Electronic Arts'tan Skate 3'ün mobil versiyonunda yer alması için teklif aldığını belirtti.
 
"Electronic Arts'tan bana ulaştılar ve benimle Skate oyunu hakkında konuşmak istediklerini söylediler. Bende tamam güzel dedim. Skate 3'ün mobil versiyonunu yapmak istediklerini söylediler. 'Başka?' diye sorunca sadece bu kadar olduğunu belirttiler."
 
Bu haber Skate hayranlarını ne kadar kızdıracaksa Jason Dill'i de bir o kadar kızdırmış. Jason Dill'in Electronic Arts'a cevabı "Kimse Skate 3'ün aptal mobil versiyonunu istemiyor. Sizin aptal mobil oyununuzda yer almayacağım. Skate 4'ü yapın." olmuş. 
 
Skate 3 ilk olarak Mayıs 2010'da PlayStation 3 ve Xbox 360 için çıktı. Daha sonra Xbox One geriye uyumluluk sistemine eklendi.
 
Jason Dill aynı videoda bu yıl yeni bir Tony Hawk Pro Skater oyunu çıkacağını da belirtti. Detaylar için tıklayın.

Bu haberin bağlantısı
URL
Skate 3 ea games PS3 Xbox 360
Call of Duty: Warzone 60 Milyondan Fazla İndirildi, Modern Warfare Seride Satış Rekoru Kırdı Forza Street iOS ve Android için Çıktı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Philipp_Plein

6.5.2020 06:58:57

0
Helal olsun iyi konuşmuş.

deadlight54

6.5.2020 03:44:17

0
Jason abinin cevabına bak ellerinden öpesim geldi be. ulan yıllardır oyuncular Skate 4 bekliyor, bunlar Skate 3 mobil versiyonunu yapacakmış. Sizin ben olmayan vizyonunuza tüküreyim.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Skate 3
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız