Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Skate 3'ten Co-op Modu Videosu



     Geçtiğimiz günlerde yayınlanan oldukça eğlenceli yeni tanıtım videosu ile tekrar gündeme gelen Skate 3'ün co-op modu detayları da gün yüzüne çıkmaya başladı.
 
     Oyunun ilk duyurusu yapıldığında özellikle çoklu oyuncu modlarına ve co-op modlarına oldukça özen gösterildiği de belirtilmişti. Bugün yayınlanan co-op modu tanıtım videosunda ise yapımcıların bu sözlerini tuttuğunu net bir şekilde görebiliyoruz. Offline ve online olarak co-op oynayabileceğimiz oyunun bu videosunda tek başına oynayan iki arkadaşın nasıl bir araya geldiği ve daha sonra bu sayının dört kişiye çıktığını görüyoruz. Ayrıca oyunculardan biri yeni bir hareket denerken diğer oyuncular ona tezahürat yapabiliyorlar.
 
     Ayrıca birlikte serbestçe de dolaşabileceğiniz bu modda çektiğiniz videoları yükleyerek bilgisayarınızdan da ulaşıp, birbirinizin videosuna yorumlarda bulunabileceksiniz. PS3 ve Xbox 360 için son cilaları vurulan Skate 3, 11 Mayıs'ta raflardaki yerini alacak.
 
     Oyunun bu co-op modu videosuna buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Skate 3 ea games PS3 Xbox 360
Hydrophobia, PS3 ve PC İçinde Çıkacak Split/Second'ın Patlayıcı Gücü Bu Video'da

Speed Style

28.4.2010 21:07:38

0
Bu devirde ps3 almak şart. :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Skate 3
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız