Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sıra tabanlı taktik severler için Classified: France ’44 duyuruldu

 
 
Yayıncı Team17 ve geliştirici Really Game, PlayStation 5, Xbox Series ve PC (Steam) için sıra tabanlı taktik oyunu Classified: France ’44'ü duyurdu. Oyun bu yıl içerisinde çıkış yapacak. Sıra tabanlı taktik oyununda Nazi işgali altındaki Fransa'da seçkin bir müttefik ekibini yöneteceğiz.
 
Yeni bir sıra tabanlı taktik deneyimi geliyor
 
 
 
Almanya'nın savaş makinesinin gücünü ele geçirebileceğimiz ve işgal edilmiş topraklara baskınlar düzenleyeceğimiz oyunda sıra tabanlı taktik unsurları ön plana çıkıyor. Müttefiklere zafer kazandırmak için elimizden geleni yapabileceğimiz oyunda savaşın her atmosferi bizlere aktarılması hedefleniyor. 
 
Classified: France '44'te benzersiz bir moral sistemi yer alıyor. Bu moral sistemi kapsamında yapılan her atış, bizi veya düşmanları etkiliyor. Düşmanları kuşatmak ve ortadan kaldırmak için çeşitli hamleler gerçekleştiriyor ve baskıyı sürekli olarak arttırabiliyoruz.
 
Savaş şartlarının değiştiği bir ortamda bulunduğumuz oyunda Fransız kuvvetleri tarafından verilen 45'ten fazla görevde zorlu hedefleri tamamlamaya çalışıyoruz. 
 
Ekran görüntüleri
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Classified: France ’44 duyuru fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Classified: France ’44
Final Fantasy VII Rebirth Yönetmeninden Yeni Açıklama: Geniş Özgürlük Sunacak Battlefield 2042 için yeni sezon geliyor: Yeni harita, silahlar ve daha fazlası
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Zebercet

8.6.2023 19:31:15

0
Şu fragmandan ne gördün de neye göre yorumluyorsun.

Yanfo

4.6.2023 16:36:48

0
pek de iyi görünmüyor ama bilemedim. çıkınca bakacağız artık.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız