Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Final Fantasy VII Rebirth Yönetmeninden Yeni Açıklama: Geniş Özgürlük Sunacak

 
 
Square Enix tarafından 2022 yılı içerisinde duyurulan aksiyon rol yapma oyunu Final Fantasy VII Rebirth için yeni detaylar gelmeye devam ediyor. Oyunun resmi Twitter hesabında yayınlanan yeni bir geliştirici yorumunda yönetmen Naoki Hamaguchi, Final Fantasy VII Rebirth oyununun geniş özgürlük sunacağını, keşfedilebilir birçok ortamın olacağını, geniş ve çok yönlü bir dünyayı içereceğini açıkladı.
 
Oyunun geliştirmesi sorunsuz ilerliyor 
 
 
 
Son günlerde çeşitli yorumlarda bulunan yönetmen Naoki Hamaguchi, oyunun geniş bir ortam sunacağının yanı sıra geliştirmenin sorunsuz ve plana uygun ilerlediğini de açıkladı. Açıklanan bilgilere göre oyunda oyuncular geniş ve çok yönlü bir dünyada adım atacak, geniş özgürlüklerle beraber seyahat edebilecek ve macera boyunca farklı farklı hikaye içerikleriyle karşılaşabilecek.
 
Final Fantasy VII Rebirth, 2023 kışında PlayStation 5 için çıkış yapmaya hazırlanıyor. Final Fantasy VII'nin yeniden yapım üçlemesinin ikinci kısmı olarak karşımıza çıkacak Rebirth, 2022'de gerçekleştirilen Final Fantasy VII 25. yıl dönümü kutlamasında resmi olarak duyuruldu. Final Fantasy VII Remake gibi Rebirth oyunu da tanıdık yüzlerin yer aldığı yeni bir macerayı oyunculara sunmayı planlıyor.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu ryo aksiyon macera
Prince of Persia: The Two Thrones için kamera sorunlarını düzelten mod yayınlandı Sıra tabanlı taktik severler için Classified: France ’44 duyuruldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Final Fantasy VII Rebirth
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız