Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sıra tabanlı strateji oyunu Dungeons of Aether 6 Nisan'da Switch'e geliyor

 
 
Geliştirici Aether Studios, 6 Nisan'da sıra tabanlı zindan temelli yapım Dungeons of Aether'i Switch konsolu için piyasaya süreceğini duyurdu. Dungeons of Aether, ilk olarak  Steam üzerinden PC için 28 Şubat'ta piyasaya sürüldü.
 
Sıra tabanlı taktik deneyimi Switch konsoluna aktarılıyor
 
 
 
Dungeons of Aether, Aether Studios ekibinden Nick 'ampersandbear' Blackwood tarafından tasarlanan sıra tabanlı bir strateji oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Oyun, yoğun mücadeleyi ve sıra tabanlı savaş deneyimini bizlere aktarıyor. Oyunda yaptığınız her seçim sizi zindanların derinliklerine ya da erken bir ölüme götürebiliyor. Bu yüzden seçimlerinize çok dikkat etmeniz gerekiyor.
 
Dungeons of Aether'da her bir savaş benzersiz olarak karşımıza çıkıyor ve oyuncu her turda farklı zorluklarla karşılaşıyor. Oyunda düşmanları alt etmek, hazineleri toplamak ve şans faktörünü lehinize çevirmek tamamen sizin elinizde oluyor.
 
Dungeons of Aether Switch duyurusu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu macera pc Dungeons of Aether
Square Enix, Valkyrie Elysium oyunundan Denuvo'yu kaldırdı The King of Fighters XIII: Global Match PS4 ve Switch için duyuruldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dungeons of Aether
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız