Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sıra Tabanlı Strateji Oyunu European Conqueror X 7 Mayıs'ta Switch için Çıkacak

 
Yayıncı Circle Entertainment ve geliştirici EasyTech, European Conqueror X'in 7 Mayıs'ta Nintendo Switch platformuna özel olarak çıkış yapacağını duyurdu.

Oyunun fiyatı normalde $9.99 / €9.99 fakat şu anda Nintendo eShop üzerinde ön siparişe özel olarak %20 indirimle $7.99 / €7.99 fiyattan satılıyor.

European Conqueror X önemli tarihi dönemlerden savaşlar ve senaryolar sunacak mücadeleci bir sıra tabanlı strateji deneyimi. Oyuncular, 18. yüzyılın sonlarında ve 19. yüzyılın başlarında Avrupa savaşında o döneme özgü silah ve askerler kullanarak savaşacaklar.

Oyun üç temel mod içerecek. Bunlar: Zorlu tarihsel savaşlar boyunca belirli bir zaman çizelgesini ve periyodu takip edeceğiniz Campaign modu. Bir taraf ve bir başlangıç noktası seçerek ardından imparatorluğunuzu kendi yolunuzla zafere götürmeye çalışacağınız Conquest modu. Stratejik zekanızı test edecek ve oyunun çeşitli mekaniklerini anlamanıza yardımcı olacak özel seviyeler / meydan okumalar.

Daha fazla detaya ve ekran görüntülerine Nintendo eShop sayfası üzerinden ulaşabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
European Conqueror X sıra tabanlı strateji switch oyun
Anno 1800 Serinin En Hızlı Satan Oyunu Olmayı Başardı Off-road Simülasyon Oyunu Overpass PS4, Xbox One, Switch ve PC için Duyuruldu

BSC Misafiri

3.5.2019 14:40:12

0
Aynı oyun androidte bedava :X
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
European Conqueror X
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız