Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sıra Tabanlı Strateji Oyunu Dreadlands Duyuruldu

 
Yayıncı Fatshark ve geliştirici Blackfox Studios paylaşımlı, çevrimiçi dünyada geçen sıra tabanlı strateji oyunu Dreadlands'i duyurdu. Bu yıl içinde çıkış yapacak. Şimdilik sadece PC platformu için doğrulandı.

Oyunun Fatshark tarafından paylaşılan tanıtım yazısı:
 

Renkli kıyamet sonrası bu dünyaya hoş geldiniz ve iyi şanslar.

Dreadlands, Glonithium kısaca “Glow” adı verilen değerli bir kaynak için savaştığınız paylaşımlı dünyada geçen sıra tabanlı bir çatışma strateji oyunu. Haydutlar ve paralı askerlerden oluşan çeteniz ile birlikte Dreadlands'in birçok bölgesini gezerek oyunun yemyeşil dünyasını keşfedin. 
 
Dreadlands oyuncuların sıkça karşılaştığı ve birbirleriyle etkileşime geçtiği kıyamet sonrası paylaşımlı bir dünyada geçiyor. Tehlike her köşeye gizleniyor, bazen co-op PvP'lerde bazen de kanlı PvP savaşlarında. 

 
Duyuru fragmanı veya oynanış görüntüsü yayınlanmadı. İlk ekran görüntülerine oyunun resmi websitesi üzerinden göz atabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Dreadlands Fatshark Blackfox Studios paylaşımlı çevrimiçi sıra tabanlı strateji
StarSeries i-Lig Sezon 7 Şampiyonu Natus Vincere Oldu! Kitana Mortal Kombat 11 için Doğrulandı, Yeni Karakter Kollector Duyuruldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dreadlands
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız