Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sins of a Solar Empire: Rebellion Humble Store'da Ücretsiz

 
Haziran 2012'de çıkış yapan gerçek zamanlı strateji oyunu Sins of a Solar Empire: Rebellion kısa bir süreliğine ücretsiz oldu.

İlgilenenler oyunun bir adet kopyasını Humble Store üzerinden alıp ardından Steam'de aktif edebilirler. Sins of a Solar Empire: Rebellion 18 Kasım 21:00'a kadar ücretsiz olarak dağıtılacak ve kodu 22 Kasım 21:00'a kadar aktif etmeniz gerekiyor.

Oyunun tanıtım yazısı:
 

Ödüllü gerçek zamanlı strateji serisinin yeni neferi.

Pek çok kişi diplomasinin savaşı nihayet sona erdirmesini umuyordu, ne yapılması gerektiği konusundaki karşıt görüşler ortaya atılmasının yanı sıra baskın fraksiyonların gücünün tükenmesi, ilişkin gruplar arasında bölünmelere sebep oldu.

Trader Emergency Coalition’ın sadık takipçileri, savaşın geri kalanını savunma sistemlerini geliştirerek atlatmaya odaklandıkları bir izolasyon politikasına yöneldi. Coalition’a isyan edenler, katıksız militan bir bakış açısı benimseyerek, barış getirmenin tek yolunun nihayetinde tüm karşıt güçleri, özellikle de uzaylıları ezip geçmek olduğu kararına vardı.

Savaş, Advent Unity tarihinde bir olarak, hizipleşmeye yol açtı. İktidara sadık olanlar Traders grubundan intikam almak ve diğer herkesi Unity’nin nüfuzu ile asimile etmek yönündeki politikalarını devam ettirmeyi amaçladılar. Ancak Advent bünyesindeki başkaları, içeri kaynaklı, bozucu bir etkinin Unity’yi layık kaderinden uzaklaştırdığından şüpheleniyorlardı.

Vasari Empire içinde patlak veren bölünme dillere bunlar kadar pelesenk olmamakla beraber, imparatorluk halkı için aynı derecede vahim. Vasari Empire’ın artık yeni yerlere taşınmak konusunda ciddi ciddi bir telaş halinde oluşu yüzünden, iktidar yanlısı kesim işbirliğini çöpe atıp ihtiyaç duyulan kaynakları mümkün olan her yolla edinmeye karar verdi. Beraber hareket etme gerekliliğini kabullenen asi kesim, hayatta kalmak için en büyük şansın, diğer ırklar ile birlik olup yaklaşmaktaki düşmandan kaçarken onları da almak olduğu görüşünde.

Galaksi çapında üstünlük kurmaya giden savaşı, tek başına oynanabilen, gerçek zamanlı stratejinin taktikleri ile 4X türünün(keşfetmek, genişlemek, sömürü yapmak ve yok etmek üzerine kurulu) derinliğini birleştiren bir RT4X olan Sins of a Solar Empire: Rebellion ile nihai seviyesine taşıyın.  
 
Öne Çıkan Özellikler

Yeni Fraksiyonlar: Loyalist veya Rebel taraflarından birini seçin – ikisi de her bir ırk için yeni teknolojiler, gemiler ve oyun tarzları getirecek.

Titan Sınıfı Yeni Savaş Gemileri: Kudretli titanlar, savaş sahnesine çıkarak güç dengelerini değiştiriyor. Tüm fraksiyonlar sahaya kendi özel titan gemilerini sürerek, benzersiz güçlerinden ve becerilerinden faydalanabiliyor.

Yeni ve Güncellenmiş Ana Gemiler: Daha bile fazla taktiksel opsiyon sunmak yolunda her fraksiyonun donanmasına yeni birer ana gemi katılıyor. Dahası, halihazırda var olan ana gemiler de gelişip yetenekleri dört seviyeye kavuşuyor ve bu sayede oyunculara gemilerini spesifik güçlere odaklama fırsatı tanıyor.

Yeni Corvette Sınıfı Gemiler: Her bir fraksiyon, düşman kuvvetlerini taciz edebilmek adına ufak ve manevra kabiliyeti yüksek yeni hafif taarruz gemileri geliştirmiş vaziyette.

Güncellenmiş Görsellik: Güncellenmiş grafikler, partikül efektleri, ışıklandırma ve gölgelendirmeler, ırklara özgü arayüzler ve diğer geliştirmelr, Sins evrenini her zamankinden daha şık kılıyor.

Yeni Zafer Koşulları: Zafere giden yolda, aralarında Miltary, Diplomatik, Research, Last Flagship Standing, Last Capital Standing ve Occupation’ın bulunduğu farklı koşullar seçin.
 
Yeni Sesler: Altmış dakikadan fazla yeni müzik, saymakla bitmeyen yeni ses efektleri ve düzinelerce yeni seslendirme, kendinizi savaşın draması içinde bulma seviyenizi yükseklere taşıyor.

Eğitim Görevleri: Yeni ve güncellenmiş eğitim görevleri, bir güneş imparatorluğu kurmayı hem tecrübeli oyuncular hem de yeni olanlar için kolay bir hale getiriyor.  

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Humble Store Sins of a Solar Empire Rebellion Stardock Ironclad Games Uzay Strateji PC
PlayStation Store'da Black Friday İndirimleri Başladı Thronebreaker: The Witcher Tales CD Projekt'in Satış Beklentilerini Karşılamamış

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Sins of a Solar Empire: Rebellion
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız