Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Simülasyon Rol Yapma oyunu Nivalis'in Yayıncılığını 505 Games Üstlendi

 
 
Cloudpunk oyununun geliştiricisi ION LANDS, cyberpunk birinci şahıs yaşam simülasyonu oyunu Nivalis'i 505 Games'in yayınlayacağını duyurdu. Oyun, Steam ve Epic Games Store üzerinden PC için satışa sunulacak. Bir çıkış tarihi açıklanmadı. Bunun yanı sıra ilk fragman da yayınlandı.
 
Şu an Nivalis'tesin. Geçinmek bu siber şehirde hiç de kolay olmayacak. Organlarının peşinde koşan çeteler, nefesinden bile vergi alacak olan Corp kuvvetleri ve dinmek bilmeyen deprem ve sarsıntılar... Bu şehir yarın bile denizin dibini boylayabilir, o yüzden bugün gününü gün etmeye bak.
 
Nivalis'te zamanını nasıl harcayacağın tamamen sana kalmış. Bu gerçekçi hava koşullarına sahip eşsiz ve gerçek hayat simülatöründe gece ve gündüz birbirini takip ederken sen, işini büyütmeye odaklanıp yabancılarla tanışarak farklı karakterlerle yüz göz olacaksın. Kimi dost olarak göreceğin ise sana kalmış. Voksel siber şehirde tehlike ve dostluk kol geziyor. 
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Nivalis Ion Lands cyberpunk yaşam simülatörü
Valheim, 2023 Baharında Xbox Konsollarına Geliyor Sıra Tabanlı Strateji Oyunu Demonschool Duyuruldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nivalis
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız