Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Simülasyon Oyunu Surviving the Abyss PC için Duyuruldu

 
 
Yayıncı Paradox Interactive ve geliştirici Rocket Flair Studios, derin denizde hayatta kalma simülasyon oyunu Surviving the Abyss'i PC (Steam) için duyurdu. 17 Ocak 2023'te erken erişim olarak yayınlanacak.
 
Oyun açıklaması
 
Yıl 1976. Soğuk savaş tüm hızıyla devam ediyor ve insan klonlamayı mükemmelleştirmek ve silah haline getirmek için çalışan bir derin deniz araştırma tesisi inşa etmek ve yönetmekle görevlendirildiniz. Mürettebatınızı hayatta tutmak için oksijeni, gücü, yiyeceği ve çok daha fazlasını koruyarak acımasız uçurumda zorluklara rağmen hayatta kalın. İnşaat için kaynakları keşfedin ve araştırın, karanlıkta yolunuzu aydınlatın, araştırmanızı ilerletmek için çevrenizi keşfedin ve genişletin. Ancak dikkatli olun: karanlık, beklenmedik dehşetleri gizler ve onları yalnızca ışık uzak tutar.
 
Fragman Videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Surviving the Abyss PC simülasyon hayatta kalma
Crisis Core: Final Fantasy VII Reunion için Yeni Bir Fragman Videosu Yayınlandı eFootball 2023'te Futbol Festivali Başladı!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız