Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

eFootball 2023'te Futbol Festivali Başladı!

 
 
Konami, bugün yaptığı açıklamada eFootball™2023'ün "2. Sezon"a girdiğini ve bazıları bugün itibarıyla başlayan "Futbol Festivali" temalı bir dizi etkinlik ve kampanya düzenleyeceğini duyurdu.
 
Oyuna eklenenler arasında sınırlı süreliğine çevrimdışı “Trial Match” (Deneme Maçı) ve çevrimiçi “Dream Team” (Rüya Takımı) modlarında seçilebilen toplam 40 Milli takım ve Japonya, Brezilya, Arjantin ve Fransa’nın “Milli Takım Paketleri” bulunuyor.
 
 
Kullanıcıların mevcut 46 milli takımdan biri olarak oynayabileceği yapay zekaya karşı bir turnuva etkinliği olan "Uluslararası Kupa Deneyimi"nın yanı sıra 1 milyar eFootball™ Coins toplam ödül havuzlu oyuncuların kendi uluslarını temsil ettiği bir meydan okuma etkinliği olan "eFootball™ Uluslararası Kupası" da eFootball™2023’te devam ediyor.
 
 
 
“Deneme Maçı”nda şimdi 40 takım var

eFootball™ 2023 çevrimdışı mod kapsamında yer alan "Deneme Maçı", oyunseverlerin 40 milli takımdan birini seçip oynayabilmesi için sınırlı bir süre oyunda. Takımların tam listesine bu linkten göz atabilirsiniz.

Tüm takımlar 16 Kasım Çarşamba’dan 2023 şubat ortasına dek oynanabilir durumda.
Ayrıca konsol oyuncularının eFootball™keyfini arkadaşlarıyla rahatlıkla çıkarabilmesi için 2v2 maçlar bundan böyle çevrimdışı olarak da oynanabilecek.
 
 
 
“Uluslararası Kupa Deneyimi” devam ediyor

2022'nin dünya çapında kıran kırana geçen futbol takvimine saygı duruşu niteliğindeki "Uluslararası Kupa Deneyimi" (“International Cup Experience”), eFootball™ 2023'e geliyor. Bu deneyim, 46 ülkeden oyuncuların yapay zekaya karşı rekabet etmesini ve hem grup aşamalarında hem de eleme turlarında rekabet ederek dünya futbolunun zirvesine oynamasını sağlayacak.

Bu deneyim 17 Kasım Perşembe ile 12 Ocak 2023, Perşembe tarihleri arasında devam edecek.
Ayrıca kullanıcıların 1 milyardan fazla eFootball™ Coins kazanabileceği “eFootball™ International Cup” da halihazırda devam ediyor!

“eFootball™ International Cup” 20 Ekim Perşembe gününden bu yana devam etmekte ve 17 Aralık Cumartesi günü sona erecek.

Yeni Milli Takım Paketleri
 
 

Farklı oyun deneyimine sahip eFootball™ oyuncularına yardımcı olmak için dört Milli Takım Paketi daha kullanıma sunuldu. Bu paketler, her ülkeden 11 oyuncu içerecek ve acemi oyuncuların ilk 11 kadrolarının daha güçlü olmasını sağlayacak. Deneyimli eFootball™ oyuncularıysa bu sayede “Rüya Takımlarını daha da güçlendirme fırsatına sahip olacak.
Yayınlanan Milli Takım Paketleri şunları içeriyor:
 
- Ulusal Paket: Fransa 2022 (Kasım)
- Ulusal Paket: Arjantin 2022 (Kasım)
- Ulusal Paket: Brezilya 2022 (Kasım)
- Ulusal Paket: Japonya 2022 (Kasım)
 
Her Milli Takım Paketi, Efsanevi kartların yeni teması olan "Big Time" kartı olarak görünecek bir oyuncuyu da içerecek.

“Big Time” Nedir?

"Big Time", "Efsanevi" eFootball™ oyuncu kartlarının yeni temasıdır. Bu kartlar eski ya da yeni oyunculara ait olabilir ve özel kart tasarımıyla oyuncuların sahadaki en unutulmaz anlarına bir saygı duruşu niteliğinde. Bu da kullanıcıların bu anları eFootball™ 2023'te potansiyel olarak yeniden yaratmasına (veya daha iyisini yapmasına) olanak sağlayacak.
 
basın bülteni

Bu haberin bağlantısı
URL
spor maç turnuva espor
Simülasyon Oyunu Surviving the Abyss PC için Duyuruldu Dragonflight Ön Genişletme Yamasının 2. Aşaması Yayında

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
eFootball 2022 ÇOKLU PLATFORM
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız