Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Simülasyon Oyunu Car Detailing Simulator 13 Nisan'da Geliyor

 
 
Yayıncılar Games Incubator ve PlayWay S.A., geliştirici GameFormatic S.A. ekibinin simülasyon araç tamir oyunu Car Detailing Simulator 13 Nisan'da PC'ye çıkış yapacak. Oyunun Türkçe dil seçeneği bulunuyor.
 
Car Detailing Simulator oyununda, müşterilerinizi memnun edin ve taleplerini karşılayın. Size verilen araçları cilalayın, temizleyin ve işinizi büyütün. Unutmayın, her küçük detay oldukça önem arz ediyor. Müşteri memnun etmekten de çekinmeyin.
 
Büyük araba yenileme işinizi büyütün ve büyük pazarlara açılın. Car Detailing Simulator oyununda, kendi ekipmanlarınızı satın alın, her türlü zorlu işlerin üstesinden gelin ve gelirinizi arttırın. Siparişleri kabul edin, pazarı şaşırtın ve simülasyon dünyasına giriş yapın.
 
Steam sayfası
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Steam simülasyon pc Car Detailing Simulator
Roguelite Kart Oyunu Super Bullet Break, PS4, Switch ve PC için Duyuruldu The Quarry, Üç Farklı Film Modu Seçeneğine Sahip Olacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Psychotechnic

12.4.2022 08:01:36

0
Hepsinden ayrı ayrı para kazanmak istiyor da olabilir

ezicioyuncu

10.4.2022 17:34:26

0
Playway çok küçük düşünüyor aslında sürekli mekanik, yıkama, hurdalık ve tamir oyunlarını parça parça çıkaracağına büyük tek bir oyun birleştirse hepsinden fazla satacak.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Car Detailing Simulator
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız