Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Simülasyon Oyunu Bem Feito, 9 Kasım'da Konsollar ve PC için Çıkıyor

 
 
Yayıncı QUBye Interactive ve geliştirici oiCabie, yaşam simülasyonu oyunu Bem Feito'nun 9 Kasım'da PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için Steam üzerinden çıkış yapacağını duyurdu.
 
MEGASOFT tarafından özel olarak görevlendirilen devrim niteliğindeki ve yenilikçi Garotron İşletim Sistemi aracılığıyla Bem Feito'nun en üst düzey MEGA oyun deneyimini oynayın! Reginaldo'nun basit hayatı, günlük ev işleri, büyüleyici arkadaşları ve belki de oyunun gidişatını ustaca şekillendiren beklenmedik seçimler etrafında dönüyor.
 
Reginaldo'yu küçük B-613 gezegenindeki evinde ziyaret edebileceksiniz. Evinin ve bahçesinin etrafındaki günlük işlerin sorumluluğunu üstlenin. Balık tutun, yemek yapın, bahçenizi ve çiçeklerinizi sulayın, meyveleri toplayın, Reginaldo ile birlikte birçok arkadaşınızla tanışın.
 
Tanıtım Videosu 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Simülasyon Bem Feito simülasyon pc
Platform Oyunu Racoo Venture, 14 Aralık'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor The Walking Dead: Destinies Bizlere Neler Sunuyor? Tüm Detaylar

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız