Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Simcity BuildIt Mobil Platformlar için Duyuruldu


      Son dönemlerdeki oyunlarıyla oldukça eleştirilen Simcity serisi için yeni bir duyuru geldi. EA geçtiğimiz saatlerde Simcity BuildIt adlı yeni mobil oyunu duyurdu.
 
      Simcity BuildIt, klasik Simcity oynanışını mobil platforma taşıyacak. Oyunda şehrimizi kuracak, insanların ihtiyaçlarına karşılık vereceğiz veya insanları görmezden gelip yavaş yavaş yok olmalarını izleyeceğiz. Simcity BuilIt'in çıkış tarihi olarak kesin bir bilgi verilmese de firma oyunun çok yakında çıkacağını söylüyor. Oyun Android ve iOS için geliştiriliyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak ea.com simcity Simcity BuildIt mobil ios android ea ea games simülasyon
Disney Infinity 2.0 - Spider Man için Tanıtım Videosu Yayınlandı EA, Giyilebilir Oyuncu Teknolojileri Üzerinde Çalışıyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

raxor36

10.9.2014 12:01:47

0
Dungeon Keeper gibi olmasın da...

Return to Monke

10.9.2014 11:19:53

0
€A'nin para için yapmayacağı şey yok anlaşılan. İleri de de kendilerine sorarlar artık niye batıyoruz hisseler niye bu kadar düştü diye.

Sir Maximus is BACK

10.9.2014 11:10:08

0
Neden Windows Phone yok o listede Microsoft?! Parayı dengeli kullan.Crystal Dynamics'e Minecraft yapımcısına o kadar para harcayacağına azıcık da mobil i duşun.

desiremusic

10.9.2014 11:09:10

0
Eski SimCity zaten mobilde vardı (SimCity 4) satın almıştım ben ama 2 gün oynattı en fazla. Umarım bu SimCity daha fazla şey sunar bize ve oyun içi mikro ödemeler olmaz. (EA sever böyle şeyleri)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Simcity BuildIt
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız