Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Silent Hills P.T.'in Dost Canlısı Hali (Görsel)

 
    Hideo Kojima liderliğinde geliştirilen ve The Walking Dead'in Daryl Dixon'u yani Norman Reedus'un ana karakter olacağı Silent Hills'in P.T. adındaki demosu PlayStation 4'e özel olarak yayınlanmıştı.
 
    Bu demoda, sürekli kendini tekrar eden bir evin kolidorunun içerisindeydik. Koridoru her geçişte bir takım şeyler sürekli değişiyordu. Bu geçişlerde de her oyuncu gibi bizler de koridoru inceliyorduk. Oyundaki koridoru daha iyi inceleyen Metal-Gear adlı bir DonanımHaber üyesi, bu koridorda aklında kalan kısımları ve evi yüksek grafik kalitesi ile baştan modellemiş. Aradaki tek fark ise oyunda karanlık ve korkunç bir atmosfere sahip olan oda, bu modellemeler günlük güneşlik bir haliyle, tertemiz ve lüks bir şekilde karşımıza çıkıyor. Evin tüm kan dolu, kırık dökük duvarlarını yani tüm pisliğini temizleyerek P.T.'nin dost canlısı hali olarak bizlere sundu. Ayrıca koridorları da daha temiz ve lüks ev görünümü olsun diye daha da genişletmiş durumda.
 
   Evin renderları ve tüm hali 479.640 poligon ve 655.782 Triangles'dan oluşuyor. Bu iş için büyük bir emek sarfeden Metal-Gear'ın paylaştığı görsellere aşağıdan bakabilirsiniz. Bu konunun forum sayfasına da buradan ulaşabilirsiniz.
 




Bu haberin bağlantısı
URL
kojima productions konami silent hill silent hills ps4 p.t. korku
Dört Boyutlu Bulmaca Oyunu Miegakure, PlayStation 4 için Duyuruldu Tumblr'ın En Çok Konuşulan Oyunlarında Nintendo Üstünlüğü Var
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

emretor23

4.12.2014 20:11:00

+1
Helal kardesime be

JonnyCaqe

4.12.2014 20:02:19

+1
helal olsun

BlackSwords

4.12.2014 19:15:33

0
Resimlerde gayet güzel bu arada :)

BlackSwords

4.12.2014 19:13:42

0
Harika yayındı :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Silent Hills
+ TAKİBE
AL
25 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız