Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Shinobi 3DS'teki Karakterlerimizi Tanıyalım

 
     Sega'nın 2D klasiği olan Shinobi (3D olanı beklentileri karşılayamamıştı) yakında 3DS ekranlarında boy gösterecek. Yine 2D düzlemde ilermeyeceğimiz oyunla ilgili ayrıntılar ortaya çıkmaya devam ediyor. Şimdi de oyundaki karakterlere yakından bakalım.
 
Jiro Mushashi: Kendisi ilk oyundaki ana karakterimiz olan Joe'nun babası ve aynı zamanda 3DS'teki maceramızın ana karakteri olacak. Bildiğiniz gibi 3DS'teki oyun serinin ilk oyunundan daha önceki bir tarihte geçiyor. Jiro Mushashi aynı zamanda Oboro klanının lideri.
 
Shadow Master: Zeed olarak bilinen suç örgütünün lideri. Oyundaki en büyük düşmanımız Shadow Master olacak ve ana amacımız onu yok etmek.
 
Albay Sarah Kreeger: Özel birliklerin komutanı olan Sarah aynı zamanda Zeed'e karşı bir savaş yürütüyor. Jiro'nun macerasında onun yardımına sık sık başvuracağını düşünüyoruz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Shinobi 3DS Griptonite Games Sega action aksiyon side-scrolling
Sony:Sadece İndirilebilir Oyunların Zamanı Gelmedi Farmville Film Oluyor !

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Shinobi
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız