Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sherlock Holmes The Awakened Steam'e 452 TL'den çıkış yaptı

 
 
Frogwares tarafından geliştirilen yeniden yapım sürüm Sherlock Holmes The Awakened çıkış yaptı. Oyun Steam'de (PC) 452 TL, Epic Games mağazasında 529 TL, Playstation Store'da (PS4 & PS5) 399 TL ve Xbox Store'da (Xbox Series X|S) 759 TL'den satışta. Oyunun Switch sürümü ise 39.99 dolarlık fiyat etiketine sahip.
 
Modernleştirilmiş oynanış mekanikleriyle Sherlock Holmes deneyimi
 
 
 
Sherlock Holmes: The Awakened Remake (yeniden yapım) ile beraber bizlere daha gelişmiş bir oyun deneyimi sunuluyor. Oyun içerisinde daha gelişmiş grafikler, oyun içi mekanikler ve daha fazlası yer alıyor. Remake ile beraber yeniden düzenlenmiş animasyonlar, ek yan görevler, kullanıcı kısmında yenilikler, küçük vakaların yeniden düzenlenmiş şekilleri ve daha fazlası bizleri bekliyor. 
 
Oyun içerisinde yine Sherlock Holmes oyunlarından aşina olduğumuz bulmacalar, keşif unsurları ve dahası bulunuyor. 2008'de çıkan oyunun yeniden düzenlenmiş sürümü olan Sherlock Holmes: The Awakened Unreal Engine ile sıfırdan geliştirildi.

Bu haberin bağlantısı
URL
Sherlock Holmes Sherlock Holmes: The Devil's Daughter PC gizem bulmaca PlayStation 4 Xbox One
Super Bomberman R 2 Dünya çapında 14 Eylül'de çıkış yapacak The Elder Scrolls 6'nın çok oyunculu bir moda sahip olacağı bildiriliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Sherlock Holmes: The Devil's Daughter
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız