Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sherlock Holmes: Crimes and Punishments PlayStation Mağazasına Geri Döndü

 
Geçtiğimiz Eylül ayında, geliştirici Frogwares ile yayıncı Focus Home Interactive arasında yaşanan lisans anlaşmazsızlığı sebebiyle Frogwares'ın bazı oyunları dijital mağazalardan kaldırılmıştı.

Bu oyunlardan birisi Sherlock Holmes: Crimes and Punishments Ekim ayında Steam'e ve geçtiğimiz ay da Xbox Store ile Kuzey Amerika PlayStation Store'a geri döndü.

Frogwares, oyunun dün itibarıyla Avrupa PlayStation Store'da da tekrardan satışa sunulduğunu duyurdu. TR PlayStation Store'da 189,00 TL'den satılıyor.
 
Frogwares ayrıca "Bu, dünyanın en büyük dedektifi için sadece bir başlangıç" diye de ekledi.

Bu haberin bağlantısı
URL
Sherlock Holmes Crimes Punishments PS3 PS4 PC Xbox One Xbox 360 Macera Adventure Bulmaca Sherlock Holmes Crimes Punishments PS3 PS4 PC Xbox One Xbox 360 Macera Adventure Bulmaca
Boks Organizatörü Eddie Hearn Fight Night Serisini Geri Getirmek İstiyor 2K'in Yeni Stüdyosunun İsmi 31st Union ve Yeni Bir IP Üzerinde Çalışıyorlar

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Sherlock Holmes: Crimes & Punishments ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
15 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız