Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Shenmue City'nin İlk Ayrıntıları Ortaya Çıktı


 
     Shenmue serisini oyunun hayranların ne kadar özlediğini çok iyi biliyoruz. Bu mükemmel oyunun devamı malesef yapılamadı. Sega, seriyi devam ettirmek istese de anlaşılan bu konuda bazı engeller var.
 
     Bir süre önce duyurulan Yahoo Mobage sosyal oyun servisi için duyurulan Shenmue City adlı oyun ile (her ne kadar beklediğimiz oyun bu olmasa da) serinin hala ölmediğini anlamıştık. Şimdi bu oyuna ait ilk bilgiler ortaya çıktı.
 
     Yu Suzuki tarafından 2008 yılında kurulan Ys Net tarafından geliştirilen oyun, firmanın ilk projesi olma özelliğini taşıyor. Sega'nın gözetiminde geliştirilen oyunun Yahoo! Mobage ve mobil yönetim işleriyle Sunsoft ilgilenecek. 
 
      Shenmue City, ilk Shenmue oyununun geçtiği  Yokosuka'da geçen bir yan oyun olacak. Oyunda birden fazla karakteri yönetme şansı bulacağız. Başarılı görseller vaat eden oyun "Shenmue Döndü" sloganıyla piyasaya çıkıyor.

     En azından Japonya'da, bu kış mevsiminde oynama şansı yakalayacağımız oyunu bir gün Batı'da da oynama şansı yakalar mıyız ki? Oyunun resmi sitesine buradan ulaşabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Shenmue Sunsoft Sega Yu Suzuki Shenmue City
Tango Gameworks'ten İlk Konsept Tasarım Resmi Hiç Yapılmasaymış Diyeceğiniz Bir Pikachu Dövmesi

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Shenmue City
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız