Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Shenmue City'i Batılı Oyuncular da Oynayabilecek

 
 
    Dreamcast'in efsane oyunlarından Shenmue'nun devam oyununu yıllardır beklerken Yu Suzuki karşımıza Shenmue City ile çıkmıştı. Bu oyun Shenmue efsanesini çok özleyen oyuncuların özlemini biraz olsun giderecektir.
 
    Yu Suzuki'nin açıklamasına göre Japonya'da Yahoo Mobage için hazırlanan oyunu ileride Batı'da ve doğal olarak İngilizce olarak PC için (aynı zamanda iPhone, Android ve facebook) çıkarma amaçları varmış.
 
     Henüz Shenmue City'nin Batı'daki sürümünün adı belirlenmedi, ama bunun Shenmue World olabileceği söyleniyor. Bu oyunu özellikle facebook gibi sosyal ağlara uyarlamak Shenmue'nun popülaritesini arttırmak için çok yararlı olacaktır.
 
    Ayrıca 1up.com Yu Suzuki ile röportajların da bulunduğu ve aralarında Shenmue 3'ün de bulunduğu çeşitli dosya konularını önümüzdeki 5 gün boyunca yayınlayacak. Shenmue hayranlarının bu siteyi yakından takip etmesini öneriyoruz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Shenmue Sunsoft Sega Yu Suzuki Shenmue City
2 Milyon Adet Monster Hunter Portable 3 Raflarda Microsoft "PS Home" Gibi Bir Servis Düşünmüyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Shenmue City
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız