Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Shenmue City'den Yeni Bilgiler


 
     Sega'dan uzun süredir Shenmue 3'ü beklerken bir süre önce Yahoo! Mobage için Shenmue City duyurulmuştu. Bu sosyal ağ tabanlı yeni oyunda Ryo Hazuki'ye yardımcı olmaya çalışacağız.

     Shenmue City'nin resmi sitesinde yeni açıklanan bilgilere göre Shenmue'nun ana karakteri  Ryo'ya Yokosuka'daki macerasında yardım edeceksiniz. Hikayede 200 civarındaki karakterle çalışma imkanı bulacaksınız. Shenmue'daki Gachacon adlı ödül mekineleri bu oyunda da yer alacak ve 100'den fazla eşya kazanma şansını yakalayacaksınız.
 
      Ryo'yu Dojo hareketlerinizle güçlendirebileceksiniz. Diğer oyunculardan Dojo challenge'ları alabileceksiniz. Yukarıdaki görüntü oyunun resmi sitesinden alınmıştır ve bu bilgiler oradaki Japonca yazılarda veriliyor. Oyun içine ait bazı ekran görüntülerini de yukarıdaki resimde görebilirsiniz.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Shenmue Sunsoft Sega Yu Suzuki Shenmue City
Beleş Battlefield Duyuruldu Bad Company 2: Vietnam'dan Yeni Video

BSC Misafiri

7.11.2010 10:59:08

0
valla shenmue 3 cikarsa hemen alacam, hatta 3 defa alacam!! iyisallah oyun iyi gider, bende merak ediyorum shenmue cityi!! dreamcast ta halen shenmue 1 ve shenmue 2 oynamaktayim, bu oyun cok hosuma gidiyor!! shenmue oynadigim en süper oyun!! shenmue hakkinda bilgi almank isteyenler beni youtube da eklesin ShenmueJKD benim nickim!! Shenmueda hersey cok güzel yapilmis, ve 1999 dönemine göre muhtesem bisey, o dönem daha ps1 vardi, shenmueyu ilk oynadigimda gözlerime inanamadim, süper görüntü, rüya gibiydi!! oyun icinde hersey mevcut
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Shenmue City
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız