Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sharp firması yeni bir konsol için LCD ekran üretimine başladı

 
 
Elektronik ürün geliştiricisi ve üreticisi Sharp, en son gerçekleştirdiği kazanç çağrısında şirketin "yeni bir konsol" için LCD ekranlar ürettiğini duyurdu. Sharp CEO'su Robert Wu Perşembe günü yaptığı açıklamada Japon firmasının (Sharp) isimsiz bir şirketle yakın bir şekilde çalıştıklarını söyledi.
 
Yeni LCD ekranların hangi konsol için üretildiğine dair tahminler var
 
 
 
Yeni konsolun şu anda ne olduğu belli değil ancak Sharp'ın geçmiş dönemlerde Nintendo ile uzun süredir devam eden bir ilişkisi vardı. Belirtilene göre yeni konsol için ekran üretim hamlesi 2024 ilkbaharından önce piyasaya sürülmeyeceği söylenen Switch'in gelişmiş ve bir sonraki sürümüyle alakalı. Tabi bu sadece bir olasılık.
 
Diğer bir olasılık içerisinde ise Sharp'ın "Q Lite" adlı yeni PlayStation el konsolu için LCD ekran tedarik ediyor olabileceği yer alıyor. Nisan ayının başında Insider Gaming tarafından özel olarak duyurulan Q Lite, PlayStation 5'in bir aksesuarı olarak karşımıza çıkıyor ve oyuncuların Remote Play (uzaktan) aracılığıyla oyun oynamasına olanak tanıyor. Q Lite'ın prototiplerine göre konsol 8 inçlik bir LCD dokunmatik ekrana sahip.
 
Bununla beraber Sharp tarafından üretilen LCD ekranların tamamen farklı ve henüz duyurulmamış bir ürün için olması da mümkün.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Insidergaming sharp sony lcd ekran konsol switch yeni
Marvel’s Spider-Man 2 için ücretsiz çizgi roman yayınlandı: Şu anda okuyabilirsiniz Oyun gündemi 2si1: Yeni PS5 Pro, FIFA 23 EA Play'e geliyor ve daha fazlası!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Sony
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız