Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Shadowlands, World of Warcraft'ın En Çok Ön Sipariş Verilen Genişlemesi Oldu

 
World of Warcraft'ın sekizinci genişlemesi Shadowlands, World of Warcraft'ın 16 yıllık tarihinde en çok ön sipariş verilen genişleme olmayı başardı.

Activision Blizzard CEO'su Bobby Kotick tarafından belirtilene göre "Geçtiğimiz yıl Classic'in çıkışıyla abone tabanının ikiye katlandığından beri eşi benzeri görülmemiş etkileşim sayılarına ulaştık. Shadowlands genişlemesinin ön satışları, herhangi bir genişlemenin çıkışından önce gördüğümüz en yüksek seviyede."

Bobby Kotick, World of Warcraft etkileşiminin şu anda en yüksek seviyede olduğunu ve Activision'ın diğer markaları Call of Duty ve Candy Crush'ın yanı sıra World of Warcraft'ın da yıllık 1 milyar Doların üzerinde gelir ettiğini belirtti.

Shadowlands 24 Kasım'da çıkacak. Çıkış öncesi etkinliği 10 Kasım'da başlayacak ve Castle Nathria raid 8 Aralık'ta birinci sezon ile birlikte gelecek.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Eurogamer World of Warcraft Blizzard wow mmorpg
BLAST Premier Sonbahar Turnuvasında B Grubu Şampiyonu Vitality Oldu! Guild Wars 2 Steam Çıkışı Ertelendi

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
World of Warcraft
+ TAKİBE
AL
20 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız