Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

BLAST Premier Sonbahar Turnuvasında B Grubu Şampiyonu Vitality Oldu!

 
 
     BLAST Premier Sonbahar Serisi, Counter Strike: Global Offensive turnuvasında B grubu şampiyonu Vitality oldu. B grubu finalinde Vitality, rakibi BIG takımını 2-1 yenerek turnuvayı başarıyla tamamladı ve BLAST Premier Sonbahar Finalleri'ne katılmaya hak kazandı.
 
     B grubunda ilk karşılaşma; Vitality ile Complexity arasında gerçekleşti. 3 maçlık seri formatında oynanan karşılaşma sonucunda 2-1 galip gelen taraf Vitality oldu. Vitality bu galibiyetle birlikte üst tura yükseldi. B grubunun ikinci karşılaşması BIG ile FaZe arasında gerçekleşti. Karşılaşmanın sonucunda 2-1 galibiyet elde eden taraf BIG oldu. BIG, üst turda Vitality'nin rakibi oldu. Vitality - BIG B grubu üst tur yarı finalinde 2-0 galibiyet elde eden takım Vitality oldu ve B grubu finaline yükseldi.
 
    Mağlup takımlar alt turda yeniden eşleşti. Alt turun ilk karşılaşması Complexity ile FaZe arasında oynandı. Karşılaşmanın sonucunda Complexity, rakibini 2-0 mağlup ederek BIG'in rakibi oldu. BIG - Complexity Alt tur yükselme karşılaşmasının sonucunda 2-0 galibiyet elde eden takım BIG oldu ve B grubu finaline yükseldi.
 
 
 
     Vitality ile BIG, B grubu finalinde yeniden karşı karşıya geldi. 3 maçlık seri formatında oynanan karşılaşmalar sonucunda Vitality, BIG takımını 2-1 (Dust2: 16-12, Mirage: 14-16, Nuke: 16-12) mağlup ederek, BLAST Premier Sonbahar turnuvasını başarıyla tamamladı.
 
    Turnuvayı 1-3. sırada tamamlayan Vitality, 150.000 Dolar'lık ödül havuzundan 25.000 Dolar pay aldı ve BLAST Premier Sonbahar Finalleri'ne katılmaya hak kazandı.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Counter Strike: Global Offensive counter-strike valve psn xbox live arcade ps3 xbox 360 pc mac steam fps multiplayer
Vampire: The Masquerade Battle Royale Oyunu Duyuruldu Shadowlands, World of Warcraft'ın En Çok Ön Sipariş Verilen Genişlemesi Oldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Counter Strike: Global Offensive
+ TAKİBE
AL
108 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız