Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Shadow of the Colossus Yapımcısında Önemli Ayrılık


   SCEJ'de uzun süredir görev alan ve Team ICO'nun kıdemli yapımcılarının arasında gelen Kenji Kaido, Shadow of the Colossus ile ICO severleri hafiften üzecek bir haberi paylaştı. Belirtilenlere göre Kaido, ekipten ayrıldı.
 
   Twitter üzerinden haberi paylaşan Kaido, "Bu ay itibariyle Sony Computer Entertainment'taki konumumdan ayrılıyorum. Gelecek planlarım henüz tam olarak belirlenmiş değil." yazısıyla birlikte durumu açıkladı. 
 
   Kaido'nun The Last Guardian yapımcı ekibinde yer alıp almadığı henüz bilinmese de kendisi hem Ico'nun hem de Shadow of the Colossus'un yapımında önemli bir rol oynamıştı.

Bu haberin bağlantısı
URL
Team ICO ICO Shadow of the Colossus Aksiyon macera Sony
Binding of Isaac'in Konsol Planları Yapılıyor Minecraft'ın Xbox 360 Sürümüne 45 Yeni Skin
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

28.8.2012 10:16:25

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Ula kac senedir bir oyunu cikartamadilar burda sonynin sirtinan maaslarini aldilar islerine gelmeyincede cekip gidiyorlar sonynin yerinde olsam alayini kovarim ustune zarar davasi acarim yapimcilara suh be 6 sene oldu
yanlış bir düşünce. Blizzard, 6 sene gecikmeli oyunlar çıkardı 2 kere( hatta 3), ama bugüne de Blizzard'ın kötü oyun yaptığını gören olmadı. Erken çıkartıp, bitmemiş, akıllarındakileri tamamiyle aktaramadıkları bir oyun çıkaracaklarına düzgün, tamamlanmış, başarılı bir oyun çıkarmaları daha makbul. Ayrıca Sony, bu zaman zarfında bir çok yeni IP de kattı piyasaya. Demek oluyor ki, kimine ufak işler veriyor, kimilerinden de büyük başarılı işler bekliyor ve baskıyı minimumda tutuyor. Sony'nin first-party oyunları zaten kendisini ayakta tutan faktör.

BSC Misafiri

27.8.2012 21:10:16

+2
Ula kac senedir bir oyunu cikartamadilar burda sonynin sirtinan maaslarini aldilar islerine gelmeyincede cekip gidiyorlar sonynin yerinde olsam alayini kovarim ustune zarar davasi acarim yapimcilara suh be 6 sene oldu
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
ICO & Shadow of the Colossus Collection
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız