Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Seven Dragon Saga'nın Kickstarter Projesi İptal Edildi


      Dungeons & Dragons ile ünlü Strategic Simulations Inc.'ten ayrılan yapımcılar geçtiğimiz haftalarda yeni oyunları için bir Kickstarter kampanyası başlatmıştı. Yapımcı ekip bu Kickstarter projesini iptal etti.
 
       Yapımcı ekip yayınladığı açıklamada Seven Dragon Saga'dan vazgeçmediklerini, firmayı eskiden tanımayan yeni oyuncuları çekebilmek için daha yeni içerikler getirmek istediklerini belirtti. Bunun yanında firma, Kickstarter'da bahsettiği oynanış mekaniklerini sadece söylemek değil aynı zamanda oyunculara göstermek istiyor. Bu yüzden bu mekaniklrei yaratmak için daha çok zamana ihtiyaçları var. 
 
       Seven Dragon Saga'nın iki haftadan kısa bir sürede 106,631 dolar toplamayı başardığını belirtelim. Yapımcı ekip toplamda oyunculardan 450,000 dolar talep ediyordu. Bahsettiğimiz oyunun Kickstarter sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak kickstarter.com seven dragon saga rpg Tactical Simulations Inteactive pc kickstarter bağımsız indie dungeons and dragons
The Last Tinker: City of Colors'un Kutulu Sürümü Duyuruldu Söylenti: YouTube Oyunlara Odaklanan Bir Canlı Yayın Sistemi Başlatacak

harikaerif

25.3.2015 16:39:02

+1
Yazık olmuş :(
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Seven Dragon Saga
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız