Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Serious Sam 4 Artık Geliyor Gibi Gözüküyor

 
   Bu serinin herhangi bir oyununu oynayıp da ellerinde güllerle bağırarak bizlere koşan şu manyak herifleri (Kamikazeler) unutabilen, uzaktan seslerini duyduğu anda gerilmeyen bir oyun tutkunu yoktur diye sanıyorum. 
 
 
   Oyun dünyasında etkileyici düşmanlara sahip olan oyun serilerinden biri olan Serious Sam'in iki sene önceden çıkan haberlerinin artık bir sonuç vermesi bekleniyor. Humble Bundle ile birlikte bir nevi duyurusunu yapan oyunun yenisi artık gelmek üzere gibi gözüküyor. 2001'de ilk oyunu ile bizlerle buluşan seri, on sene sonrasında son oyunu 2011'de çıkış yaptığından beri yeni oyunu için bizleri bekletiyor.
 
   Bu arada The Talos Principle gibi başarılı oyunu yapan firmanın yayıncısının attığı tweet beklentileri yukarı çekti. (Tabii kendisiyle de dalga geçme konusunda ilginç bir yapıda olan yapımcı şirketin iki farklı haberine de şöyle göz atabilirsiniz; 1. haber, 2. haber. Bu yüzden belki de The Talos Principle 2 veya başka yeni bir IP de gelecek yeni oyun durusu olabilir.) 
 
   Yeni nesil grafiklerle desteklendikten sonra daha da etkileyici olabilecek eğlenceli yapısıyla bizleri tekrardan heyecanlandıran oyun bakalım ne zaman oyun severler ile buluşacak. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak vg247 fps action funny monsters serious sam silah eğlence pc saw
The Witcher 3: Blood and Wine'ın Konsollardaki Performansı Karşılaştırıldı Civilization VI'dan Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

xLordRealx

4.6.2016 18:38:24

0
SS3'ün beğenilmeme sebebi kullanılan renk paleti, kapalı ve boğuk mekanlar, yanlış seçilen çevre tasarımları. Önceki oyunlarda gepgeniş alanlarda haritanın bir ucundan diğerine koşa koşa öldürüyorduk akın eden yaratıkları. Bunda sağa sola adım atacak yer zor buluyorsun, w a s d tuşlarını hakkıyla kullanamıyorsun. Biyerde yapışıyor adamımız duvara. Onun dışında, yıkık dökük binalar falan nedir? Biz Serious Sam'den renk cümbüşü, görseli hoş yapılar bekliyoruz. Tapınaklar, piramitler vs.. Sıradan ve her tarafı kırık dökük binalar göze hoş gelmiyor. Kıyamet sonrası senaryo bu oyunumuza uygun değil! Bir zahmet düzeltsinler bunları, daha çok renk kullansınlar, 2'deki gibi yapsınlar. Çok hoş bir oyun olur.

OldGamers86

3.6.2016 23:14:19

0
Zevkli oyundu. Hala oynarım.

0quz28

3.6.2016 16:31:54

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri ss3 ü bi türlü beğenemedim hepsini sevdim bu 3 ü bi türlü sevemedim sıkıla sıkıla bitirdim
çünkü gerçekten iğrenç bir oyundu :) SS bende çok severim her oyununu bitirdim ama SS3 acayip kötü bir oyundu düşman çeşitliğinden tut mekanlar ve hareket kabliyeti çok azdı eğlencenin dozunu düşüren en büyük etkenler bunlardı zaten ve kötü bir oyun oldu

BSC Misafiri

3.6.2016 16:01:44

0
ss3 ü bi türlü beğenemedim hepsini sevdim bu 3 ü bi türlü sevemedim sıkıla sıkıla bitirdim

usuallysony

3.6.2016 15:34:43

+2
Para bulunca yarım saatte olsa kafeye koşardım oynamak için ?? çılgın düşmanlar değişik silahlar araçlar harika atmosfer gelsede oynasak
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Serious Sam 4
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız