Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sense8 için Final Bölümü Yayınlanacak

 
   Netflix, haziran ayının başında yaptığı duyuru ile birlikte Sense8 dizisini iptal ettiğini açıklamıştı.

   Bugün, Netflix sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı paylaşım ile birlikte Sense8 dizisi için iki saat uzunluğunda bir final bölümü yayınlanacağını duyurdu.
 
   Matrix ve Babylon 5'in yaratıcılarının elinden çıkan bu dram / gerilim dizisinde, telepati yoluyla birbirlerinin hayatını yaşayabilen sekiz kişinin hikayesi anlatılıyor. Dizi iki sezon sürdü ve toplamda 23 bölüm yayınlandı.
 
   Detaylar daha sonra açıklanacak. Duyuru videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.   

Bu haberin bağlantısı
URL
PlayStation Blog E3 Ödülleri Kazananları Belli Oldu StarCraft: Remastered 14 Ağustos'ta Çıkacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

2.7.2017 18:58:25

0
quote:

Orjinalden alıntı: Curtius Arkadaşlar dizi pahalı, ve her ne kadar fanları olsa da bir o kadar da izlemeyeni var bunun, karşılığını alamıyor firma projeye ayırdığı bütçeye oranla. Ben de hikayeyi tam anlamıyla bir kaç sezonda daha bitirmek isterdim tabi ama bu tür işlerden anlayan biri olarak Netflix'e de hak vermemek mümkün değil. Adamlar şirket yönetiyor hayır kurumu değil.
Kardeşim öyle diyosun ama sonuçta ilk sezonda izleyen kitlesi az çok belli olmştu 2. sezonda finale oynuysbilirlerdi , öyle bi bitiyo ki film sanırsın 2 sezon daha gelicek

Curtius

1.7.2017 18:12:47

0
Arkadaşlar dizi pahalı, ve her ne kadar fanları olsa da bir o kadar da izlemeyeni var bunun, karşılığını alamıyor firma projeye ayırdığı bütçeye oranla. Ben de hikayeyi tam anlamıyla bir kaç sezonda daha bitirmek isterdim tabi ama bu tür işlerden anlayan biri olarak Netflix'e de hak vermemek mümkün değil. Adamlar şirket yönetiyor hayır kurumu değil.

esmerbuyucu

30.6.2017 15:19:38

0
Devam ettirmeyerek çok büyük tepki aldılar. Herkes Netflix hesaplarını kapatmaya başlamıştı ki 2 saatlik bir ekstra bölüm yayınlayacaklarmış. Hepsi bu muydu?

St Batuhan

30.6.2017 10:31:20

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri ÇOK SAÇMAYDI ZATEN Bİ ANDA YAYINLAMIYCAZ DAHA YOK FİNALDE YOK İPTAL ETTİRMİŞTİM ÜYELİĞİ . DEMEKKİ TEPKİ VEREN Bİ KAÇ KİŞİ DEN FAZLAYMIŞIZ KOCA NETFLİX DEDİK 2 KURUŞ FAZLA MASRAFLI DİYE YAPTIGINA BAK
Ani iptal konusu çok can sıkıcıydı evet ama karşılığı gelemedi anlaşılan. O nedenle pek yadırgamamıştım zira çok fazla mekanda çekiliyor (farklı ülke olarak) Bir de o kadar yerde ayrı ayrı da değil, oyuncular ortak kısımlara da geliyor anlık olarak. Muazzam bir çalışma gerekiyor. Brainwave symphony ile tanımıştım Sense8 i ve hoşuma da gitmişti ilk sezon ve christmas bölümü. 2 yi izlemek kısmet olamadı hala ama ümitliyim. Finalin duyurulması da en çok sevindiren kısım haliyle.

BSC Misafiri

29.6.2017 23:28:03

+1
ÇOK SAÇMAYDI ZATEN Bİ ANDA YAYINLAMIYCAZ DAHA YOK FİNALDE YOK İPTAL ETTİRMİŞTİM ÜYELİĞİ . DEMEKKİ TEPKİ VEREN Bİ KAÇ KİŞİ DEN FAZLAYMIŞIZ KOCA NETFLİX DEDİK 2 KURUŞ FAZLA MASRAFLI DİYE YAPTIGINA BAK
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız