Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Şehzadeler Valorant Turnuvasında Espor Merkezi Müjdesi

 
     Şehzadeler Belediyesi, tüm dünyada ve Türkiye’de popüler olan elektronik sporlara yönelik ‘Şehzadeler Valorant Turnuvası’ düzenledi. 32 takım ve 192 oyuncunun katıldığı turnuvada konuşan Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Bilal Demir, “Yeni bir gençlik merkezi yapıyoruz, inşaatı başladı. Bu gençlik merkezinin içinde gelip oyun oynayabileceğiniz bir de E Spor Merkezi yapıyoruz. Bunun müjdesini vermiş olalım. Manisa’mıza gençlerimize hayırlı olsun” dedi.
 
     Açılışta konuşan Demir, sporculara Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’in selamlarını ileterek, “Manisa’da ilk kez bu kadar büyük bir e-spor turnuvası yapıyoruz. TESFED İl Temsilcisi Gürdal Bey bize geldiğinde başkanımızla görüştük. Başkanımız hiç düşünmeden madem gençlerimizin bu spora ilgisi var, biz de bu sporun içinde muhakkak oluruz dedi ve bu projeye onay verdi. E-sporun dünyada hızlı bir şekilde geliştiğinin, sizin de buna büyük ilgi duyduğunuzun farkındayız. Şehzadeler Belediyesi olarak bundan sonra da e sporla ilgili elimizden geleni yapacağız. Manisa’daki gençlerimizin ulusal ve uluslararası müsabakalarda mücadele ederek başarılı olmasını istiyoruz” dedi.

     Gençlere bir de müjde veren Demir, “Bu manada bir de hazırlığımız var. Eski adliye binasının arkasında Yeni bir gençlik merkezi yapıyoruz, inşaatı başladı. Bu gençlik merkezinin içinde gelip oyun oynayabileceğiniz bir de E-spor Merkezi yapıyoruz. Bunun müjdesini vermiş olalım. Manisa’mıza gençlerimize hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

Bu haberin bağlantısı
URL
Monochrome Mobius: Rights and Wrongs Forgotten, 7 Eylül'de Çıkış Yapacak PS5 için VRR Güncellemesi Bu Hafta Geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız