Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sega, Yakuza 3'ün Batı Satışlarından Memnun


 
     Shenmue serisinden uzun süre ses seda çıkmamasından sonra Sega, Yakuza serisi ile oyuncuların gönlünü almaya çalışıyor. Herkes Yakuza serisinin bir Shenmue olmadığını ve olmasının da zor olduğunu biliyor.
 
     Bu seri Japonya'da hemen hemen her oyunuyla oldukça yüksek satış rakamlarına ulaşarak Sega'yı memnun etti. Sega, Yakuza serisinin Batı'da yeni piyasaya çıkan oyunu Yakuza 3'ün satışlarından da memnun.
 
     Sega of America'dan yapılan açıklamada herhangi bir rakam verilemeyeceği, ama Yakuza 3'ün satışlarının oldukça iyi gittiğine işaret edildi.
 
     Eğer Yakuza 3'ün satış rakamları bu kadar iyi gidiyorsa ve Sega belki de Yakuza 4'ü de Batı'ya bir an önce getirebilir. Yakuza 4 bir süre önce Japonya'da piyasaya çıktı; ama Batı'ya ne zaman gelir bilemiyoruz.
 
     Bu arada Sega, Project K adı altında yeni bir Yakuza oyununu PSP için hazırladığını açıklamıştı. Bu oyun ana senaryo ile bağlantılı olmayacak olsa da yine de büyük ilgi görmesi bekleniyor.
 
    

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Yakuza Sega Satış rakamları Aksiyon Macera
Lara Croft'tan Yeni Görüntüler Amerikan Hava Kuvvetlerinden Üç Ücretsiz Oyun

BSC Misafiri

27.12.2010 21:12:40

0
Yakuza Kenzan arada kaynadı,3'ün satışı iyi olursa Kenzan'ı düşünebileceklerini söylemişlerdi,çok yazık sanat eserinden mahrum kaldık
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Yakuza 3
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız