Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sega: Alpha Protocol 2 Yapılmayacak


 
      Obsidian Entertainment tarafından geliştirilen Alpha Protocol büyük beklenti olmasına rağmen çoğu oyun otoritesinden yüksek not alamamıştı. Bu notlar oyunun satışlarına da yansıyınca yayıncı Sega 2. oyunu düşünmediğini açıkladı.
 
      Sega'nın Batı'daki en büyük sorumlusu Mike Hayes "Ticari olarak konuşalım, oyun beklediğimiz kadar satmadı, bu nedenle devamını düşünmüyoruz." sözleriyle Alpha Protocol 2'yi düşünmediklerini söyledi.
 
     Modern zamanda geçen ilk aksiyon-casusluk rpg oyunu Alpha Protocol güçlü karakterleri ve diyalog sistemi ile dikkat çekmişti, fakat oyundaki buglar ve grafiksel kalitenin yüksek olmaması oyuncuları soğutan etkenler arasında görülebilir.
 
      Alpha Protocol'ın geliştiricisi Obsidian Entertainment şu sıralar Fallout: New Vegas'ı geliştiriyor ve nasıl bir performans sergileyecekleri merak ediliyor.

    

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak rpg action pc ps3 xbox 360
Bu Ezio Aksiyon Figürü Muhteşem EA: FIFA 11 Tarihi Birkaç Hafta İçinde Duyurulacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

18.8.2010 15:25:26

0
Ben oyunu 2-3 gun gıbı kısa bir sürede bitirdim. Bukadar geç kalmamın sebebi de iş sahibi olmam. yoksa bı gunumu almazdı. Oyun hakkında zor diyen arkadaşları, bitiremedım dıyen arkadaşlara gülüyorum. Gayet eğlenceli. Silah tuttuğum adamı öldürüp öldürmemek, biriyle iyi geçinip geçinmemek yada bir macerada basıma geldıgı gıbı haberci kızı kurtarıp, müzedeki insanları bomba ile başbaşa bırakma gibi derin ve büyük seçimler mevcut. Hatta Mina denilen kızı ölüme terkettım düşmanımı yakalamak ısterken.. Karakter geliştirmede çok anlamlı olmuş. Field agent olmuştum. pistol, gizlilik ve yakın dövüş üzerine uzmanlık :) Grafikleri belki yeni çıkan cavcavlı, gözboyayıcı oyunlar kadar güsel değil ama vasatta denilemez. Zaten rpg'ci arkadaşlar için grafik ikinci plan, oyun derinliği ise birinci plandadır. Sega'nın daha 5 yıl beklemesi lazım... çünkü bazı oyuncuların herşeyin grafik olmadığı öğrenmesi ve ing. geliştirmeleri lazım XD Mario oynarken guzeldı no ınglısh no problem tabe

bilalorg

8.7.2010 13:01:05

0
yaw arkadaş bu oyun beni canımdan bezdirdi ömrümde böle bi oyun görmedim bitirene kadar diyer dünyayı gördüm :)

LostPower

6.7.2010 21:54:14

0
oyunu sega yapmadımı evet geliştirici olmayabilir ama sen oyunu alırken sega markasına bakıp alıyorsun naslı bir call of daty oyununda ACTİVİCİON

BSC Misafiri

6.7.2010 20:29:52

0
hiç yoktan splinter cell bir deki kadar hareket olsaydı bence patlama yaratırdı

Bernhard

6.7.2010 19:28:11

0
Oyunu Sega yapmadı. Sadece yayıncısı

LostPower

6.7.2010 18:48:58

0
İYiki bu haberi verdiniz bu oyunun devamı gelseydi inanınki azımı bozardım bu oyunun devamı yapmak için bir adamda hiç utanma duygusu olmaması lazım biz salakmıyız ya bu kadar hatanın bir arada barındıgı ikincibir oyuna para verelim oyun tam anlamıyla bu işten hiçanlamayanların yapımı gibiolmuştu.. Daha öncede soyledim sega cocuk oyunları yapsın daha iyi para kazanır..profosyenllik için bir 5 yıl daha beklerler sanırım ....
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Alpha Protocol
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız