Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Second Extinction 11 Dakikalık Oynanış Videosu

 
Geliştirici Systemic Reaction, dinozor temalı üç oyunculu online co-op shooter oyunu Second Extinction için 11 dakika uzunluğunda yeni oynanış videosu paylaştı.

Oyun hakkında:
 

Second Extinction, amacınızın gezegeni ele geçiren mutant dinozorları yok etmek olduğu 3 oyunculu, ortak görevli, nefes kesen bir nişancı oyunudur. Çok sayıda düşmanı yere sermek için pek çok silah çeşidini, becerileri ve yetenekleri kullanan, hayatta kalanlardan birini yönettiğiniz oyunda ekip çalışması çok önemli.
 
Dünya istila edildi
Mutant dinozorlar insanlığı yok etti ve hayatta kalan az sayıda kişi ise uzaya kaçtı. Kısa ama nefes kesici gerilla görevleriyle, özel saldırı ekibiniz işgali sona erdirmek için Dünya'ya geri gönderiliyor. Gezegenimizi geri kazanma zamanı!
 
3 oyunculu saldırı ekibi
Direniş savaşçılarından birinin rolünü üstlenin ve düşmana haddini bildirmek için hayatta kalan diğer iki kişiyle ekibinizi kurun. Etkili sonuçlar almak için benzersiz yeteneklerinizi, cephanenizi ve ekipmanlarınızı birlikte kullanın.
 
Muhteşem bir aksiyon
Sayıca ve boyut olarak sizden büyük düşmanlarla karşılaşan küçük ve yalnız bırakılmış ekibiniz oyun dünyasında ilerlerken, durmak bilmeyen savaş senaryoları ve adrenalin yüklü anlar sayesinde dinozorlarla savaşmak hiç bu kadar acımasız olmamıştı.
 
Mutant canavarlar
Bu dinozorlar, onları daha ölümcül hale getiren garip mutasyonlar nedeniyle tarih kitaplarımızda gördüklerimize hiç benzemiyor. Elektrikli raptorlardan, devasa t-rekslere uzanan ve türdaşlarından çok daha büyük olan bu kötü yaratıkları yere sermek oldukça zor.
 
Ortak çabalar
Topluluğun geri kalanıyla birlikte, eylemleriniz dinozorlara karşı savaşın gidişatını şekillendirecek. Yaklaşan bu savaşın gidişatını nasıl değiştireceğinizi görmek için bizi takip etmeye devam edin.

 
Second Extinction Xbox Series X, Xbox One ve PC için geliştiriliyor. Çıkış tarihi henüz belli değil.

Oynanış videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Second Extinction Systemic Reaction Online Co-op Shooter Xbox Series X Xbox One PC
The Waylanders 16 Haziran'da Steam'de Erken Erişime Açılıyor Wasteland 3'ün Yeni Fragmanında Topluluklar Tanıtılıyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Berkayselcuk

11.6.2020 14:30:59

0
Ya kardeşim, mis gibi fikrin var, coop dinazorlarla mücadele ettiğin bir oyun. Ulan peki tek bir tür dinazoru elektrikli asitli görünmez diye boyayıp boyayıp oyun diye bunu göstermeye utanmıyor musunuz? Gece sesini kısıp izlemiştim, yanlış anlamadıysam oyun çıkınca yeni türler getireceğiz diyordu. Çıkarma la o zaman. Teknoloji demosu satıyorsunuz millete resmen. Manzaralar süper başka bi şey yok. O manzaralar da düz kaplama üzerine ışık oyunları. Çok basit, şuna dinazor çeşitlerini olabildiğince arttırırsın, büyük dinazorların olduğu boss savaşları eklersin, loot mantığı koyarsın veya görevleri çeşitlendirir ilginçleştirirsin. Bunları yapamayan oyunun Microsoft sunumunda işi neydi ben kavrayamıyorum gerçekten.

Megathrone26

11.6.2020 12:12:25

0
Arkadaş PS1 de oynadığım dinazor oyunu Dino Crisis 2 ne güzel oyundu ya. İlkini çok sevmemiştim ama 2. si süperdi. Belki de 5 kez bitirmiştim. O zamandan bu yana bi Turok diye oyun çıkmıştı en son o da güzeldi. Ondan sonra da singleplayer olarak bir dinazor oyunu çıkmadı. Anca böyle multiplayer ya da coop olarak çıkıyor. Gerçekten çok can sıkıcı. Keşke Capcom Dino Crisis REMAKE yapsa. Direk önsipariş vereceğim. Ama nerde :(

porsux

11.6.2020 01:50:29

0
Bu tarz eşli oynanabilen ve daha çok akın akın gelen düşmanlara karşı mücadele verdiğimiz oyunları sevmeyen birisi olarak benim bile dikkatimi çekti. Görsellik ilginç şekilde rahatlatıcı duruyor, artık renk paletinden mi, mekan tasarımlarından mı emin olamadım. Böyle cillop gibi, kaymak gibi gözüküyor. Stres atmak için arada girip dinozor parçalamak enteresan bir seçenek olabilir.

BSC Misafiri

11.6.2020 01:29:34

0
Evolve kadar bile isminin geçeceğini sanmıyorum. Bildiğim kadarıyla Generation Zero denilen oyunun yapımcısı yapıyor, aynısının robot yerine dinozorlu olanı olacaktır muhtemelen. O oyunun da aldığı puanlar ortada. Ayrıca neresi sağlam veya kaliteli duruyor anlamadım.

BSC Misafiri

11.6.2020 01:19:21

0
Yeni bir evolve vakası gelecek gibi. Çabuk unutulur.

Sarohan

11.6.2020 01:18:59

0
Oynanış açısından gayet akıcı duruyor. İstek listesine eklendi.

Venomless

11.6.2020 01:03:27

0
Eğlenceli bir co-op oyun olur umarım

BlackTower_35

11.6.2020 00:58:43

0
Oyun gayet sağlam duruyor. Tanıtımda millet sallamamıştı pek ama şuan bu video ile oyunun kalitesi ortaya çıkmış.

rithone

11.6.2020 00:46:29

0
X box un ozel oyunu.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Second Extinction
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız