Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

FPS Oyunu Second Extinction'ın Tam Sürüm Çıkış Tarihi Açıklandı

 
 
Geliştirici Systemic Reaction, Second Extinction'ın Erken Erişim'den ayrılacağını ve 20 Ekim'de Xbox Series, Xbox One ve Steam ve Epic Games Store üzerinden PC için tam sürüm olarak çıkış yapacağını duyurdu.
 
Dinozor temalı çok oyunculu birinci şahıs nişancı oyunu Second Extinction ilk olarak 13 Ekim 2020'de PC için Erken Erişim'de olarak ardından 28 Nisan 2021'de Xbox Series ve Xbox One için Oyun Ön izlemesi şeklinde yayınlandı ve o zamandan beri yeni içerik ve iyileştirmelerle oyun sürekli güncellendi. 
 
Devasa harita. Devasa dinozorlar. Devasa silahlar. Arkadaşlarınla birlikte sürekli değişen tehdit seviyesiyle karşı karşıyasın. Çevrim içi ve eşli oynanabilen bir birinci şahıs nişancı oyunu olan Second Extinction dişlerini geçirmeye hazır seni bekliyor.  
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Second Extinction Systemic Reaction Online Co-op Shooter Xbox Series X Xbox One PC
Square Enix, Yeni Oyunu Harvestella için Oynanış Videosu Yayınladı Cyanotype Daydream: The Girl Who Dreamed the World, 17 Kasım'da Japonya'da Switch'e Geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Second Extinction
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız