Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Scribblenauts, Nintendogs'tan Etkilendi

Scribblenauts ile yaratıcılık eş anlamda kullanılabilir, çünkü oyundaki amacınız kesinlikle yaratıcı olmak.

      Scribblenauts ve Nintendogs! Bu birbirinden oldukça farklı iki oyun arasında ne gibi bir etkileşim olabilir? Scribblenauts oyunlarını geliştiren ve bu seri ile çok büyük bir başarı yakalayan 5th Cell, firmanın pazarlama ve yaratıcılık anlamında Nintendogs'un göz önüne alarak kendi oyununu geliştirdiğini açıkladı.
 
      5th Cell'den Jeremiah Slaczka, "İnsanlar Scribbleauts'un çılgın bir fikir olduğunu düşünüyor, ama temel tasarıma başladığımda, Nintendogs'u göz önüne almıştım." sözleriyle başladığı açıklamasında kendi kendisine Nintendogs'un neden pazar lideri (çünkü müthiş satış rakamlarına ulaşmıştı) olduğunu sorduğunu, olaya teknik yönden bakmayı bırakıp ana temanın köpekcikler olduğunu gördüğünü, kimsenin bu köpeklerden nefret etmediğini anladığını söyledi.

    Slaczka, kendilerinin yaratıcılık ve farklılıktan yana tercihlerini kullanmalarına rağmen Nintendogs'un pazara yeni bir şeyler sunmasından etkilendiklerini söyleyerek başarılarının arkasında ne gibi etkenlerin olduğunu açıkladı.
 
      5th Cell şu sıralar Xbox Live Arcade'e' özel shooter oyunu Hybrid üzerinde çalışmalarını devam ettiriyor. Umarız yine yenilikçi bir yapımla karşımıza çıkarlar.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak vg247 scribblenauts nintendo ds nintendo nintendogs 5th Cell
NGamer: Tales of Abyss 2012'de Avrupa'ya Geliyor El Shaddai'ın İlk Tasarımına Ait Video Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Scribblenauts
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız