Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Scott Henson, Rare in Kontrolünü Ele Aldı


Image and video hosting by TinyPic
    Microsoft'ta 16 yıldır çalışan Scott Henson, Rare'in kontrolünü ele almak için İngiltere yoluna düştü. Microsoft'un Nintendo'dan 300 milyon dolara satın aldığı Rare oyun dünyasında bir çok yeniliğe imza atmış bir firma. Henson hamlesi, Microsoft'un son zamanlarda eski formundan çok uzak olan Rare'i eski haline döndürme çabalarından birisi olarak görülüyor.
 
     İlk Xbox projesinde de çalışan Henson, Xbox Live'ı yaşama geçirmek için çalışmalarda bulundu. Rare gibi 25 yıldır piyasada bulunan bir geliştirici ile Henson'ın oyun dünyasına yenilikler getirme gibi ortak yönleri bulunuyor. Yani onun gelişi Rare'i tetikleyebilir.
 
     Kinect'in stüdyonun geleceği için önemli noktalardan birisi olduğunu söyleyen Henson, Rare'in bundan sonraki çalışma alanını da açıklamış oldu. Geliştirici Kinect'in çıkış oyunlarından Kinect Sports'un da yapımcı koltuğunda oturuyor.
 
      Özellikle tatil sezonunda oldukça yüksek satış rakamlarına ulaşması beklenen Kinect'in en çok atan oyunlarından birisi de Kinect Sports olacak gibi görünüyor.
 
 


Bu haberin bağlantısı
URL
Kinect Sports Kinect Microsoft Xbox 360 spor Scott Henson
FIFA 11 Ultimate Team Kasım da Başlıyor RDR'de Double XP Haftası

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Kinect Sports
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız