Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Kinect Sports DLC'si 29 Nisan'da Geliyor

Kinect Sports, BAFTA'dan "En İyi Aile Oyunu" ödülünü kazanmıştı
 
     Kinect'in çıkış oyunlarından biri olan Kinect Sports için 29 Nisan'da satışa sunulacak yeni bir DLC duyuruldu. Calorie Challenge ismindeki bu DLC sayesinde yediğiniz yemeklerden intikam alabileceksiniz.
 
     Calorie Challenge'de 6 yemek temalı rakiplerden birini seçerek sayaç eşliğinde onlara karşı yarışacaksınız. Bir yandan kalori yakarken diğer yandan yeni Achievement'lar kazanabileceğiniz yeni rakipleriniz şu şekilde olacak:
 
 - Blazing Banana (92 Kalori)
 - Chocolate Challenger (412 Kalori)
 - Mighty Milk (198 Kalori)
 - Peppy Pizza (302 Kalori)
 - Steady Celery (25 Kalori)
 - Supersonic Soda (133 Kalori)
 
     DLC'ye sahip olan oyuncular toplamda 250 Achievement puanı ve yeni avatarlar kazanabilecekler. Calorie Challenge DLC'si 29 Nisan'dan itibaren 320 Microsoft Puanı karşılığında indirilebilecek. Aşağıdan tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kinect Sports Kinect Microsoft Xbox 360 spor Calorie Challenge DLC Kalori
"Crysis 1'den Beridir X 720 ve PS4'ü Bekliyoruz." Mass Effect 3'ten Yeni Bilgi ve Taramalar
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

razzraziel

20.4.2011 18:33:33

+2
Merhaba, O açıklama yapılalı 1,5 ay oluyor. Bu haberde geçiyordu. http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Zamani_Geldi_Battlefield_3_vs_CoD_Black_Ops-13843.htm Ek olarak, bu tip bildirileri mail ya da Facebook aracılıyla iletebilirsiniz. /Gökhan Yılmaz

encuni

20.4.2011 18:22:19

-2
Admin bomba haber var Modern Warfare 3'ün gelişiyle bir adım öne gideceğinizi mi düşünüyorsunuz? Sizleri üzmek istemezdik ama durum hiç de öyle değil. Infinity Ward'dan Yaratıcı Stratejist olarak görev yapan Rovert Bowling, yeni yapılan oyunun Modern Warfare 2 oyununda kullanılan motor ile yapıldığını söyledi. Oyun motoru yapmanın kolay bir iş olmadığını söyleyen Bowling, yeni bir motora geçmenin üretkenlikten çok uzakta olacağını belirtti. Düzgün bir oyun motoru yapabilmek için yıllarca uğraşmak ve motoru optimize etmek gerekiyor diyerek yeni bir oyun motoru ile ilgili neler düşündüğünü göstermiş oldu. Aynı oyun motorunu kullanarak, Battlefield 3 karşısında şansını ne duruma soktu bilinmez ama piyasaya sürüldüğünde oldukça ağır bir savaş olmayacağını söylemek yanlış olmaz.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Kinect Sports
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız