Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Score Studios, Itagaki'ye Yardım Ediyor

Tecmo Koei'den ayrılan Itagaki'nin yeni oyunuyla neler yapabileceği merak konusu

     Dead or Alive ve Ninja Gaiden oyunları ile kendinden söz ettiren Tomonobu Itagaki, Valhalla Game Studios'u kurmuş ve burada THQ'nun yayıncısı olacağı Devil's Third'i geliştirmeye başlamıştı. Bu projesi ile oldukça iddialı olan Itagaki'nin projesine bazı Batılılar da yardım ediyor.
 
     Japonya'da Batılıların kurduğu bir firma olan Score Studios, Devil's Third'ün geliştirilmesine yardımcı oluyor. Famitsu'nun Xbox 360 dergisine de konu olan bu firmanın Ceo'su ve kurucu ortaklarından James Kay Devil's Third ile ilgili şu açıklamalarda bulundu:
 
     "Devil's Third hali hazırda mükemmel olma yolunda ilerliyor ve biz Score Studios olarak oyunu pazara sunmak için sıkı çalışıyoruz"
 
     Tomonobu Itagaki de Score Studios'la çalışmaktan dolayı çok memnun olduklarını, bu işbirliğinin kendileri için son derece önemli olduğunu söyledi. Her fırsatta 2012'de piyasaya çıkacak olan Devil's Third'ün "mükemmel" olacağını söyleyen Itagaki umarız bunu başarır. Bugüne kadar yaptığı harika oyunlardan sonra ona güvenen büyük bir kitle var.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak vg247 Devil's Third Valhalla Games Studios THQ TPS Shooter Xbox 360 Playstation 3 Itagaki
Sony: Dünya Çapında 41.6 Milyon PS3 Satıldı Social Network DVD'sini Kazananlar Belli Oldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Devil's Third
+ TAKİBE
AL
11 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız