Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Itagaki, Devil's Third'ün Düşük İnceleme Puanları Hakkında Konuştu


     Dead or Alive ve Ninja Gaiden gibi serilerle ün salan Tomonobu Itagaki'nin yeni oyunu Devil's Third, bildiğiniz gibi Avrupa'da pek de iyi inceleme puanları alamamıştı. İncelemeler oyunun 2015 yılına yakışmadığı ve yetersiz olduğu yönündeydi. Art arda gelen düşük puanların ardından Itagaki, bu konudaki açıklamasını yaptı.
 
"Merhaba, Devil's Third'ü oynadığınız için teşekkür ederim. Oyuna sahip olanların , oyunun ilginç ve eğlenceli olmasından memnun olduğuna inanıyorum. Ne yazık ki Avrupa'dan gelen inceleme notları çok kötü. Yapıcı ve adil eleştiriler alıyoruz - Bunu kabul edebilirim. Ama genel olarak, oyunu inceleyenlerin oyuna bir şans vermediklerini düşünüyorum. Sadece bir örnek olarak, çok kişi ile birlikte eğlenebilmeniz için multiplayer modlar tasarladık, ancak görünen o ki inceleyen kişilere oyunu sadece kapalı kapılar ardında oynamaya imkan verilmiş. Bu, bu işe dahil olan herkes için son derece talihsiz. Tahmin edebileceğiniz gibi, kimse bu şartlarda multiplayer bir oyunun oynanabilirliğini değerlendiremez. Bana göre sizlerden gelen geri bildirimler çok daha değerli. Lütfen oyunları kendiniz için oynayınız. Bundan sonra ne düşündüğünüzü bize haber verin, böylece biz de daha iyi bir gelecek hazırlayabiliriz. Oyuncular, hadi geleceği birlikte kuralım. Her zamanki gibi, teşekkürler."
 
     Itagaki'nin bu açıklamasına oyunculardan gelen yorumlar ne yönde olacak; kim haklı, kim haksız, hep birlikte göreceğiz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak NintendoEverything Devil's Third Valhalla Games Studios TPS Shooter Itagaki nintendo wii u wii u devil's third online
Nuketown Haritası Black Ops 3 için Duyuruldu 2013'te Çıkan Deadpool, Yeni Nesil Konsollara Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Tiny Titan

1.9.2015 15:02:29

0
Bazı oyunların gerçekten hakkı yeniyor tamam devils third pek kaliteli bir yapım olmayabilir ama 40 alacak kadar da kötü bir oyun değil oyun basını bazen çok taraflı davranabiliyor en basitinden ac unity user score yerlerde ama oyunun puanı 73 tabi ubisoftun oyununa 40-50 vermeye herkesin g.tü yemez,ign-cod ilişkisinden bahsetmiyorum bile ama biraz daha küçük az bilindik bi firmaya geçirelim geçirebildiğimiz kadar kafasındalar

BSC Misafiri

1.9.2015 10:45:44

0
ben sadece oynanış videolarına baktım tamam ama bence daha kötüleri var bu oyunu paranızı boş yere harcamak için iyi zaten wii u da kaç tane böyle oyun var? ama ben nintendonun böyle bir oyunu dağıtacağını hiç düşünmemiştim.

BSC Misafiri

1.9.2015 10:45:34

0
herşeyi geçtimde, bir karakter anca bu kadar itici olur

silverygt

1.9.2015 08:26:36

+2
İşin acı kismi şu.. Yapimci olmak kolay degil. Bir oyun tasarlamak gelistirmek vs kolay surecler degil. Bu kadar ugrastiktan sonra bitane editor geliyor tabiri caizse itin g.tune sokuyor oyunu.. Bende yapimci olsam tepem atardi yani.. Ok oyunda kotuyse yapacak bisey yok ama ne bilim biraz adaletsiz yuruyor bu isler sanki..

2K

1.9.2015 01:53:01

+1
Oyun rezalet ve rezalet olacağı ilk yayınlanan videolardan belliydi. Baş karakterin iğrenç tasarımı, bateri solosu, salak salak diyaloglar, silah kullanmak için direk FPS kamerasına geçmesi, çok kötü bir dövüş sistemi. Itagaki nasıl hala utanmıyor merak ediyorum, aslında duyurmadan önce utanması lazımdı da ama neyse. Bu adamı Ninja Gaiden arkasında ki adam olarak bilirdim ama Ninja Gaiden gibi bir oyun çıkarmış adam bu oyuna tamam diyemeyez bu dövüş sistemine olur diyemez sanırım Ninja Gaiden üzerinde de az etkisi vardı. Zaten Ninja Gaiden 3 kötü olsa da Razor Edge versiyonu oldukça iyi bir oyun ve zevkle oynadım.

mementopolis

1.9.2015 00:41:04

+1
Acikcasi oyun kötü degil yani günümüze uyum sagalamiyor. Eski oyunmus gibi siritsada malesef Oyun güzel gözüküyor. Puan verenleein neye göre verdiklerini hala bilmiyoum. Oyun Gayet Basarili Bence. Nintendo NX icin cikar ise (uyumluluk sorunu olmaz ise) kesinlikle alirim .

BSC Misafiri

1.9.2015 00:14:21

0
Bu adam harbiden kör yaptığı şeyi hiç mi görmüyor en rezil oyunu

MytHnfr

31.8.2015 22:48:37

0
quote:

Orjinalden alıntı: Vinewood Oyun ne zaman kötü yorum alsa boş yapıyor bu adam . Yapamamışsın oyunu işte daha ne uğraşıyorsun ?
Adam hazmedemiyor işte ne yapsın. Emek vermiş hor görmemek lazım.

Vinewood

31.8.2015 22:46:02

0
Oyun ne zaman kötü yorum alsa boş yapıyor bu adam . Yapamamışsın oyunu işte daha ne uğraşıyorsun ?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Devil's Third
+ TAKİBE
AL
11 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız