Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sayonara Wild Hearts, PC İçin Yayınlandı

 
Yayıncılığını Annapurna Interactive'in yaptığı, geliştiriciliğini ise Simogo'nun yaptığı müzikli aksiyon oyunu Sayonara Wild Hearts, PC için yayınlandı. Oyun daha öncesinde iOS, PlayStation 4 ve Nintendo Switch için yayınlanmıştı. 
 
Oyunun tanıtım yazısını ve fragmanını aşağıda bulabilirsiniz. Buraya tıklayarak da Steam sayfasına ulaşabilirsiniz.
 
Oyunun Tanıtım Yazısı:

Sayonara Wild Hearts motosikletler, kaykaylar, dans savaşları, lazer atışları, kılıç kullanımı ve saatte 300 kilometre ile kalp kırma içeren bir arcade oyunudur.

Genç bir kadının kalbinin kırılması ile evrenin dengesi bozulmuştur. Rüyalarında elmas gibi parlayan bir kelebek görünür ve onu gökyüzünde yolculuğa çıkararak Fool adındaki diğer benliğini keşfetmesini sağlar.

Özel yazılmış bir pop albümünde yolculuğa çık, puan topla ve Little Death ve yıldız müttefikleri Dancing Devils, Howling Moons, Stereo Lovers ve Hermit 64'ün kalplerinde saklı evrenin uyumunu bulmaya koyul.

Hadi Pop Yapalım! 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak twinfinite Sayonara Wild Hearts Annapurna Interactive Aksiyon Müzik Ritim iOS
Fallout 76 Bu Hafta Sonu Tüm Platformlarda Ücretsiz Olarak Oynanabiliyor A Plague Tale: Innocence'ın The Game Awards 2019 Adaylığı İçin Özel Fragman Paylaşıldı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Sayonara Wild Hearts ÇOKLU PLATFORM
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız