Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sandman'in Sesli Kitap Uyarlamasından İlk Fragman Paylaşıldı

Neil Gaiman'ın başarılı çizgi roman serisi Sandman'in sesli kitap uyarlamasından ilk fragman paylaşıldı.
 
Sonsuzlardan biri olan Düşler Kralı Morpheus'a odaklanan çizgi roman serisinin ilk 3 cildine odaklanacak olan sesli kitap uyarlaması özellikle seslendirmenleriyle dikkat çekiyor. 
 
Seslendirmen kadrosu şöyle: James McAvoy (Morpheus), Taron Egerton (John Constantine), Michael Sheen (Lucifer), Kat Dennings (Death), Andy Serkis (Matthew), Samantha Morton (Urania Blackwell), Bebe Neuwirth (The Siamese Cat), Joanna Lumley (Lady Johanna Constantine), Arthur Darvill (William Shakespeare), Anton Lesser (Doctor John Hathaway) ve Neil Gaiman (Anlatıcı).
 
Sandman sesli kitabı 15 Temmuz'da Audible üzerinden yayınlanacak. Ayrıca sesli kitabın afişini de aşağıda bulabilirsiniz.
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant Dizi Haberleri sandman sesli kitap audible neil gaiman oyuncular ne zaman
Microsoft da Warner Bros. Interactive Entertainment'ı Satın Almakla İlgileniyor Mount & Blade II'de Bugüne Kadar Ne Değişilikler Yapıldı ve Oyuncuları İleride Neler Bekliyor

Rachsuchtig

6.7.2020 23:59:30

0
Artık sesli kitapların da mı fragmanı oluyor
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dizi Haberleri
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız