Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sandman Dizisinde The Corinthian Karakteri İçin Seçenekler İkiye Düşürülmüş

 
Neil Gaiman tarafından yaratılan, ilk sayısı 1988 yılında yayınlanan ve 10 kitaptan oluşan Sandman çizgi romanının bildiğiniz gibi bir dizi uyarlaması geliyor.
 
Dizinin çekimlerine 3 hafta içerisinde başlanacağı resmi olarak açıklandı. Ancak hala oyuncu kadrosu belli değil. Geçtiğimiz gün ana karakter Dream ile ilgili bir haber paylaşılmıştı. 
 
Şimdi de dizinin önemli başka bir karakteri The Corinthian ile ilgili bir haber paylaşıldı. Açıklamaya göre The Corinthian karakteri için oyuncu seçenekleri ikiye kadar düşürülmüş. İlk seçenek Thor rolü ile tanınan Chris Hemsworth'ün kardeşi olan Liam Hemsworth. İkinci seçenek ise Stranger Things'teki Billy Hargrove. Yakın zamanda oyuncuların tümü açıklanacaktır.
 
Şahsi olarak Billy Hargrove'u Stranger Things'teki rolü sebebiyle bu role daha çok yakıştırdım.
 
Dizinin ilk sezonunun 11 bölümden oluşacağı biliniyor. İlk sezon ise çizgi roman serisinin ilk cildi Prelüdler ve Noktürnler'i ve biraz daha fazlasını konu alacak. Netflix'te yayınlanacak, ancak yayın tarihi bilinmiyor.
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant Dizi Haberleri sandman dream netflix neil gaiman dizi uyarlama konusu ne zaman
Tencent, GTFO Geliştiricisinden Büyük Bir Hisse Satın Aldı Silent Hill 4: The Room GOG'da Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dizi Haberleri
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız