Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sandbox Multiplayer RPG Tinkertown PC için Duyuruldu

 
Headup Games, sandbox multiplayer RPG oyunu Tinkertown'ı PC için duyurdu.

Daha önce Fourest adıyla bilinen oyun, yayıncı Headup Games'in kendi geliştirdiği ilk oyun ve bu sonbaharda Steam'de erken erişime açılacak. Demo sürümü bugün yayınlanacak.

Headup Games tarafından belirtilene göre oyun sadece birkaç ay erken erişimde kalacak ve "Erken erişim sürümü tam oynanış, multiplayer ve oyuncuları uzun süre eğlendirmeye yetecek içeriğe sahip olacak. Fakat çoğu sandbox oyununda olduğu gibi bu oyunda da sınır yok. Oyunu erken erişimden çıkarmadan önce mümkün olduğunca fazla içerik eklemeye çalışacağız."

Oyunun tanıtım yazısı:

Küreğinizi, kazmanızı, kılıcınızı alın ve Tinkertown'ın ganimet, tehlike ve yaratıcılıkla dolu büyülü dünyasına giriş yapın. Küçük bir kulübeden başlayarak büyük kalelere ve kasabalara kadar kendi köyünüzü inşa edin. Prosedürel olarak üretilen dünyayı tek başınıza veya arkadaşlarınızla birlikte keşfedin. Oyunun yüzeydeki dünyası size karşı genelikle barışçıl olsa da yeraltı dünyası o kadar değil. Sadece en cesur savaşçılar zindanlar ve yeraltı dünyasında yaşayan dehşetleri yenip destansı ganimetlerin sahibi olabilir.

Duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. Steam sayfasını buradan ziyaret edebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Tinkertown sandbox multiplayer RPG oyun rol yapma oyunu ryo crafting
Netflix'in Resident Evil Dizisi Resmi Olarak Duyuruldu Retro Arcade Yarış Oyunu Hotshot Racing 10 Eylül'de Çıkacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Tinkertown
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız