Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sanctum'a Steam'den Bedava Haftasonu


     Sanctum tarafından, Sanctum 2 haberleri gün geçtikçe daha da çok yayılıyor, bu sırada da Steam bize oyunu deneme hatta alma şansı sunuyor.
 
     Sanctum'u daha önce denememiş olanlar bu hafta sonunda oyunu indirip, bedava oynama şansına erişebilecekler. Bunun yanında Steam üzerinde, Sanctum için %75'lik bir indirim de söz konusu. Eskiden 9.99$'a satılan oyun hafta sonu boyunca 2.49$'a satın alınabilinecek.
 
     En azından denemekte yarar var.

Bu haberin bağlantısı
URL
tower defence first person shooter sanctum sanctum 2 microsoft xbox 360 psn
Enemy Front'tan İlk Oynanış Videosu Tony Hawk Pro Skater HD, "Şu" Ay Geliyor!

- The Stig -

6.5.2012 04:10:41

0
hocam sana birşey sorayım..ben bu gece itibarı ile özlediğim hitman blood money'i maksat arşivde bulunsun diye satın aldım.. fakat Sanctum'da kütüphaneye eklenmiş ancak yanında 22 saat yazıyor.. şimdi benim sana sormak istediğim ben bu 22 saat içinde bu oyunu yüklersem ücretsizmi alacam yoksa bu 22 saat sonunda 9.99 yada 2.99 ödemek zorunda mı kalacam.. eğer bu bana verilen saat içinde oyunu yükleyip para alınmayacaksa hemen yükleyecemde o yüzden :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Sanctum 2
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız