Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Samurai Jack: Battle Through Time Kaç Saat Sürüyor

 
Aksiyon platform oyunu Samurai Jack: Battle Through Time'ın yönetmeni Hiroaki Matsui, Nintendo Everything ile gerçekleştirdiği röportajda, oynanış süresi hakkında yorumda bulundu.
 
Oyunu normal zorluk seviyesinde tamamlamak yaklaşık olarak 10 saat sürecek. Fakat Hiroaki Matsui bu zorluk seviyesinde yeterli miktarda toplanabilir eşyaya ve yeteneklere erişilemeyeceğini belirterek oyuncuları daha zorda oynamaya teşvik etti. 
 
Normal zorluk seviyesi oyunda Samurai olarak geçiyor. Diğer zorluk seviyeleri Master Samurai ve "oynamak için yürek gerektirecek "Master of Masters.

Samurai Jack: Battle Through Time 21 Ağustos'ta PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için çıkacak ve $39.99 fiyattan satışa sunulacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak nintendoeverything Samurai Jack: Battle Through Time Adult Swim Games Soleil PlayStation 4 Xbox One Switch PC
Warner Bros. Games Montreal Yeni Batman Oyununun Sinyalini Veriyor (Güncelleme) Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes Kickstarter Kampanyası 3 Milyon Doları Aştı

BSC Misafiri

17.8.2020 21:41:44

0
Çizgi film oyunlarını severim. Çünkü o çizgi filmi yönetmek gibi bir şey.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Samurai Jack: Battle Through Time ÇOKLU PLATFORM
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız