Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Şampiyonlar Ligi Final Bileti Ödüllü PES 2016 Turnuvası Başlıyor!


     PlayStation kanadından yapılan açıklamayla birlikte futbolseverleri yakından ilgilendirecek PES 2016 turnuvası ve turnuvaya ilişkin detaylar duyuruldu.
 
     Buna göre PlayStation üzerinde Pro Evolution Soccer 2016 oyunu ve PlayStation Plus servisi aboneliği bulunan kullanıcılar için düzenlenecek turnuva ile 28 Mayıs 2016 tarihinde Milan ve Inter takımlarının sahası olan San Siro/Giuseppe Meazza Stadyumu'nda gerçekleştirilecek 2015-2016 sezonu Şampiyonlar Ligi Finali'ni yerinden izleme fırsatı yakalayacaklar.
 
     İlk eleme turları için kaydınızı bu adresten yapabilirsiniz. İlk eleme kayıtlarının 17 Ocak tarihine kadar süreceğini belirtelim. Ayrıca ilk turu kaçıran oyuncuların endişelenmesine gerek yok. Çünkü toplamda 4 eleme turu yapılacak. İlkini kaçıran futbolseverler diğer 3 elemede kendilerini gösterme fırsatı bulabilecekler.
 
     Turnuva şampiyonu Şampiyonlar Ligi final maçını yerinden izleme fırsatı bulurken dereceye giren oyuncular ise 500 Euro'luk teselli ödülünün sahibi olacaklar.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak PlayStation EU PES 2016 Pro Evolution Soccer 2016 Futbol PS4 Xbox One PC Spor Oyunu
PewDiePie Yeni Bir Youtube Kanalı Açtığını Duyurdu Elite: Dangerous Bugüne Kadar Tam 1.4 Milyon Adet Sattı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Pro Evolution Soccer 2016 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
11 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız